Åkerbyvägen 92, vån. 11

Täby Centrum / Täby kommun
3 600 000 kr
  • 3 rum
  • 88.5 kvm

Fin 3:a med inglasad balkong belägen på våning 11 i populära Brf Storstugan!

Varmt välkommen till denna ljusa och trivsamma 3:a med inglasad dubbelbalkong belägen på 11:e våningen i populära Brf Storstugan!
Bostaden har en genomgående planlösning med fönster åt två håll vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Läget på 11:e våningen ger ett lugnt och insynsskyddat läge med en härlig utsikt.

Hallen är rymlig och erbjuder bra förvaring i form av flertalet garderober. Hallen leder en vidare till en möblerbar innerhall som kan möbleras efter önskemål. Det ljusa köket är modernt och erbjuder full maskinell utrustning i form av kyl och frys i fullhöjd, inbyggd mikrovågsugn och ugn i arbetshöjd, diskmaskin, induktionshäll samt spisfläkt. Köksinredningen består av vita ramade luckor och lådor tillsammans med en bänkskiva i massivt trä med ljust kakel ovan. Generös plats för matbord för flertalet personer intill det stora köksfönstret med fri utsikt mot gården. Sovrummen är båda rymliga och är ljust inredda med stora fönsterpartier mot husets baksida. Båda sovrummen har bra förvaring i form av flera garderober. Vardagsrummet inrymmer både soffgrupp med bord, tv-möbel, fåtöljer samt matplats för den som önskar. Från vardagsrummet når man den trevliga dubbelbalkongen som har ett fritt läge med utsikt över den fina innergården. Badrummet är inrett med kaklade väggar samt klinker på golvet, stambytt 2007. Utöver den den generösa förvaringen i lägenheten i form av flertalet platsbyggda garderober så har man även tillgång till ett källarförråd.

Sammanfattningsvis är detta en ljus lägenhet med ett trevligt läge i föreningen. Läget på 11:e våningen ger ett skyddat läge samt ett härligt ljusinsläpp. Den inglasade balkongen mot föreningens trevliga innergård med fontän har ett soligt söderläge medans sovrummen som vetter mot andra hållet har ett svalare norrläge. Hela lägenheten är ljust inredd och har genomgående vacker ekparkett.

BRF Storstugan är en mycket omtyckt förening och är en av Täbys största bostadsrättsföreningar. Föreningens hus inrymmer 11 trapphus med vardera 19 våningsplan varav 16 är lägenhetsplan. Totalt omfattar Brf Storstugan 704 lägenheter. Föreningen har genomgått många av de stora renoveringarna såsom stambyte 2007, fönsterbyte 2015-2016 samt nya hissar i varje port 2015-2016. Här bor du i en förening med god ekonomi med låg belåning samt låga avgifter där både parkering och bredband 1000 Mbit/s ingår. Som medlem i Storstugan har du tillgång till gym, bastu och relax, hobbylokal, bokcafé samt prisvärda städ- och servicetjänster. Föreningen har även en omtyckt gård med gräsmattor, fontän, boulebana, tennisplan och lekredskap för barn.

Föreningen ligger ett stenkast ifrån utbyggda Täby Centrum som har ett brett utbud av affärer för shopping, service och populära restauranger. Precis utanför centrumet finns ytterligare generöst utbud av restauranger, caféer, träningsanläggningar samt simhall och mycket mer.

När du bor i Täby har du aldrig långt till grönområden eller badplats. Inte långt från bostaden ligger de trevliga motionsspåren och promenadstråken i Ensta och kring Näsbyviken. Samma sak gäller såväl Norskogens utomhusbad som Näsa Ängs havsbad. Dessutom är det bara ca 2 km till Näsbyvikens båtliv, Djursholms golfklubbliv och Rönningesjöns fågelliv.

Boende intill Täby Centrum har utmärkta kommunikationer att tillgå. Med Roslagsbanan tar du dig på ca 20 min till Östra Station. Från Täby Centrums bussterminal utgår flertalet busslinjer.

Varmt välkommen på visning!

Ulrika Detlofsson - Mäklare Täby

Storlek:

3 rum

Boarea:

88.5 kvm

Avgift:

4 391 kr

Slutbud:

3 600 000 kr (40 678 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Ulrika Detlofsson

Ulrika Detlofsson

0739-62 61 14


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter