Reimersholmsgatan 37, 4 tr

Södermalm Reimersholme / Stockholm kommun
8 150 000 kr
  • 4 rum
  • 109 kvm

Välplanerad och charmig fyra med stor inglasad balkong på idylliska Reimersholme!

Välkommen till denna välplanerade och trevliga fyra med inglasad balkong högt upp i fastigheten med utsikt mot Liljeholmsviken. Här på natursköna Reimersholme har du chans till ö-liv innanför tullarna med badbryggan i närheten och möjlighet till egen båtplats. Lägenheten är väldisponerad med tre sovrum, ett stort vardagsrum, charmigt kök med matplats, ett helkaklat badrum, en gäst-wc samt en inglasad balkong som kan nyttjas som ett extrarum sommartid. Lägenheten har stort ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna som även bidrar till en härlig känsla av rymd. En mycket rymlig och trevlig bostad som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och passar utmärkt för den större familjen.

Föreningen har många bekvämligheter för sina boende som roof-top bastu, takterrass med milsvid utsikt, garageplatser, gästlägenhet och trevlig festlokal. Allt är mycket välskött och bra underhållet. Föreningen erbjuder dessutom lantlig charm med höns och örtagård. I området finns mängder av fruktträd, bärbuskar och blomsterodlingar som sköts om av föreningens egna trädgårdsmästare. Stor och stabil förening med god ekonomi!

Populära Reimersholme erbjuder sommartid ett idylliskt boende med lummig grönska och närhet till bad och vattenaktiviteter. På intilliggande Långholmen finns både kajak- och paddleboard-uthyrning och det finns goda möjligheter att ordna egen båtplats om så önskas. På Långholmen hittar man även sandstranden Långholmsbadet och fina promenad- och joggingstråk i skog- och klippmiljö. Vintertid finns pulkabacke för de små, och fina möjligheter till skid-och skridskoåkning på kanalerna och Riddarfjärden.

I området finns ett flertal daghem/förskolor samt en livsmedelsbutik som är öppen 9-21. Samtidigt bor du ett stenkast från Hornstulls mysiga kvarter som klassas som ett av Stockholms mest attraktiva, där kontinental stämning och fartfylld atmosfär färgar tillvaron. Här hittar du gallerian Hornhuset med allt du kan tänkas behöva och även en mängd småbutiker, caféer och drinkställen. Pärlor i området som inte får missas är Lasse i parken, Tjoget, Loopens Marina och den gamla kvartersbiografen Bio Rio. På andra sidan Liljeholmsviken finner du även Liljeholmstorget med sin galleria som rymmer ca 90 butiker.

Goda kommunikationer med buss från Reimersholme tar dig till Hornstull och genom större delen av söder. T-bana Hornstull nås med några minuters promenad och med bil är du snabbt ute på E4 i såväl söder som norrgående riktning. Hållplats för flygbussarna finns i Hornstull och tar dig till Arlanda på ca 45 minuter. Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna.

Varmt välkommen på visning!

Sanna Treijs - Mäklare Södermalm / Maria / Högalid / Gamla stan

Storlek:

4 rum

Boarea:

109 kvm

Avgift:

6 626 kr

Slutbud:

8 150 000 kr (74 771 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter