Göran Perssons Väg 13

Solna Huvudsta / Solna kommun
3 450 000 kr
  • 3 rum
  • 80 kvm

Stilren 3:a med inglasad balkong och stambytt badrum!

Nu har Ni möjlighet att förvärva denna trivsamma och stilrena bostad med inglasad balkong som bjuder på milsvid utsikt och trevlig eftermiddagssol. Här bor ni i ett centralt läge nära tunnelbana och närservice. Stilsäkert och stambytt badrum med allt man kan önska så som tvättmaskin, badkar, spotlights, snyggt handfat med kommod med spegelskåp ovan samt vädringsfönster. Modernt och ljust kök med komplett maskinell utrustning i rostfritt bestående av kyl och frys med vatten/ismaskin, diskmaskin, spishäll med snygg fläktkåpa ovan. Köket erbjuder en trevlig matplats invid fönsterparti med härlig utsikt. Bostadens rejäla fönsterpartier som vetter mot grönska skänker ett rikligt och behagligt ljusinsläpp. Samtliga ytor utnyttjas optimalt med lättmöblerat vardagsrum och väl tilltagna sovrum. Överlag en mycket fin bostad i mycket gott skick som bara måste upplevas på plats.

Brf Anderstorp är en stor HSB förening som förfogar över eget gym, bastu och övernattningslägenheter. Förutom föreningens gym finns andra träningsmöjligheter i närheten på Fitness 24/7 (Huvudsta C), Actic och Sats.

Direkt närhet till förskolor och skolor. För dig som har barn är läget optimalt då det finns både fotbollsplan, pulkabacka, stor lekpark och fint skogsparti utanför huset.

Härlig miljö med kort promenadavstånd till Huvudstafältet med stora härliga gräsytor och trevliga promenadstråk, Huvudsta gård med populära 4H-gården Agustendal samt Huvudsta Slottsområde. Endast ca 10 minuters gångavstånd till det omtyckta bassängbadet Huvudstabadet samt Huvudsta strand, Solnas nya strandbad med sandstrand, picknickytor, badbryggor och utomhusdusch som är mycket populära under den varmare årstiden.

Gångavstånd till Solna Centrum som erbjuder fantastisk shopping med över 100 butiker.

I populära Pampas Marina finns en båtklubb samt vackra promenadstråk med natursköna omgivningar och restaurang. Här finns fina promenadstråk in till Kungsholmen.

Utmärkta kommunikationsmöjligheter såsom T-bana som tar er till Stockholm city på endast 8 min samt flertalet bussförbindelser. Du cyklar in till Kungsholmen och Vasastan på ca 10 min. För den bilburne är det smidigt att ta sig ut till de stora motorvägarna E4, E18 samt E 20

Solna är en kommun som växer så det knakar. På promenadavstånd når man Arenastaden där den nya nationalarenan Friends Arena finns belägen. Här ligger även Nordens största köpcenter. Arenastadens shoppingmall är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Varmt välkomna på visning!

Farzad Nourozian - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

3 rum

Boarea:

80 kvm

Avgift:

4 622 kr

Slutbud:

3 450 000 kr (43 125 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Farzad Nourozian

Farzad Nourozian

0708-99 79 20


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter