Sjögärdesvägen 9

Åsbro / Askersund kommun
480 000 kr
  • 3 rum
  • 54 kvm

Charmig sommarstuga med gästhus beläget på stor solig hörntomt vid sjön Tiborn

Välkommen till Karintorp och Sjögärdesvägen 9. Här finner ni en idyllisk sommarstuga som bjuder på 3 rum och kök samt gäststuga med pentry! Även en nybyggd altan under tak för att avnjuta sommaren och de vackra solnedgångarna. Sommarstugan har flera uthus och gott om förvaringsutrymmen.

I Storstugan finns ett rymligt allrum med stora fönster och en värmande kamin. Intill vardagsrummet finns det charmiga gula köket och sommarstugans två sovrum. I köket finns det plats för middagsbord och sommartid kan ni nyttja den nybyggda altanen för att avnjuta den vackra omgivande naturen. På altanen finns det plats för långbord och flertalet gäster! I gäststugan finns ett pentry och även plats för flera sängar. Intill gäststugan finner ni separett samt dusch.

Fastigheten ingår i en gammal stugförening (Lindberg stug & vägförening) som har gemensamt vatten via borrad brunn och nya vattenledningar till fastighetsgränsen med värmeslinga i. Idag nyttjar säljaren enbart sommarvatten men för den som vill, så går det att dra värmeslinga från fastighetsgräns till byggnaderna, och på så sätt nyttja vatten även under vintertid. Föreningen har även en egen båt och badbrygga i sjön Tiborn, uppskattningsvis ca 600 meter från stugan.

På den rymliga tomten om 2 380 kvm finns det plats för sommarlek och bus! Den med gröna fingrar har även gott om plats för pallkragar och odlingar. Missa inte detta charmiga gula hus med vita knutar och ett bra hörntomtsläge.

Kontakta mäklaren för visning.

Gabriella Fridh - Mäklare Örebro

Storlek:

3 rum

Boarea:

54 kvm

Tomtarea:

2 380 kvm

Slutbud:

480 000 kr (8 889 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Gabriella Fridh

Gabriella Fridh

0761-80 24 07


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter