Elias Lönnrots Väg 17

Bromma Blackeberg / Stockholm kommun
2 275 000 kr
  • 2 rum
  • 59 kvm

Renoveringschans! Optimalt planerad 2:a med balkong i sydost!

Välkomna till denna optimalt planerade 2:a med renoveringschans i populära Blackeberg! Här bor ni nära Grimsta naturreservat, Mälaren, kommunikationer och närservice. Lägenheten ligger på andra våningen med balkong i högt fritt sydostläge och passar perfekt för er som vill sätta er egen prägel på ert boende redan från början. Ni får ett stort socialt vardagsrum med dubbla helglasade dörrar ut mot balkong och ett stort härligt fönster med charmig djup och bred nisch. Ett rymligt sovrum och kök i 50-tals stil med utsikt mot föreningens trevliga innergård. Helkaklat badrum och gott om plats för förvaring i både hall och den rymliga klädkammaren.

Från lägenheten har ni endast ca 5 minuters promenad till tunnelbanan och 10 minuters promenad ner till Mälaren med badplatser, båtklubbar och fritidsaktiviteter.

Blackeberg är ett populärt område med lugna trevliga omgivningar. Här går ni bland uråldriga träd längs den västvända strandpromenaden på Mälarens vattenbryn. Gott om mäktiga badklippor och grillplatser där ni kan sitta och skåda de vackra solnedgångarna. Här finns också Kvarnvikens Kvarn, Båtklubben samt Kanaanbadet med det nyöppnade och mycket populära Trädgårdscaféet.

Den vackra och genuina bebyggelsen i Blackeberg är centrerad kring ett riktigt 50-talstorg med bland annat torghandel, Hemköp, restauranger, butiker, apotek, bibliotek, teater och gym (Puls och Träning). Här växer utbudet dessutom mer och mer för varje år. Det beror nog på att det flyttar hit så många människor med ovanligt bra smak och sinne för goda affärer. Blackeberg är nämligen framtiden. Varmt välkomna redan nu!

Jag kan området utan och innan, ring mig gärna om ni vill veta mer om alla tusen fördelar. Eller klicka på denna länk: https://notarblackeberg.se/

Sara Sällström - Mäklare Bromma / Spånga

Storlek:

2 rum

Boarea:

59 kvm

Avgift:

3 058 kr

Slutbud:

2 275 000 kr (38 559 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Sara Sällström

Sara Sällström

0709-99 79 35


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter