Skrivargatan 28

Sundbyberg/Ursvik / Sundbyberg kommun
Kommande bostad
  • 4 rum
  • 90 kvm
Anmäl intresse

Öppen planlösning, ett fantastiskt ljusinsläpp och en modern prägel gör denna fyrarummare till ett mycket trivsamt och bekvämt boende på välplanerade kvadratmetrar samt balkong i söderläge. De stora och luftiga sociala ytorna i vardagsrummet och köket med stora fönster gör att man redan vid ingången till lägenheten möts av ett härligt ljusinsläpp. Ifrån vardagsrummet når man den rymliga och soliga balkongen i fritt läge. Vidare erbjuder detta boende tre rymliga sovrum, stort badrum samt separat WC samt ett modernt utrustat kök.

Denna mycket moderna och stilrena bostad finner du i Ursvik i Sundbyberg som i dagsläget är ett bostadsområde som växer och utvecklas i mycket rask takt. Kommunikationsmöjligheterna är goda med buss 504 som går till både Sundbybergs centrum, Rissne och Hallonbergen. Ifrån Sundbybergs centrum kan man sedan välja att ta tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och ett flertal bussar. Med pendeltåget tar man sig smidigt in till T-centralen på endast åtta minuters resetid.

Ett stenkast ifrån huset ligger Ursviks motionsområde med härliga löp- och vandringsstråk i anknytning till natur. Skogarna kring denna vackra del av Sundbyberg erbjuder både grill- och picknickplatser, fotbollsplan och lekplatser.

87 kvadratmeter utav toppskick i ett lugnt men växande område med närhet till allt man kan tänka sig - det bästa av två världar!

Linda Rosén - Mäklare Sundbyberg

Storlek:

4 rum

Boarea:

90 kvm

Avgift:

4 929 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Ansvarig mäklare

Linda Rosén

Linda Rosén

0708-67 70 26


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Skrivargatan 28, Sundbyberg/Ursvik .

HitCounter