Cronhielms Allé 33

Solna Ulriksdal / Solna kommun
Kommande bostad
  • 3 rum
  • 64 kvm
Anmäl intresse

Välplanerad 3:a på våning 7 med utsikt över hela Ulriksdal!

Bostaden
Varmt välkomna till denna välplanerade 3:a på våning 7 med magisk utsikt över Ulriksdal och Ulriksdals grönområden.

Här möts ni av en välkomnade hall med möjlighet för avhängning samt förvaring i flertal garderober. Lägenheten har ett öppet och socialt kök som vetter mot vardagsrummet. Här når ni den inglasade balkongen med magisk utsikt och ett fantastiskt söderläge. Vidare finns två bra sovrum och ett stort badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Förening
Brf Slottsportalen är en god och stabil förening. Föreningen har lediga garageplatser i dagsläget. Förrådsutrymme till alla lägenheter finns i källaren. Barnvagns och cykelrum ligger i källarplanet. Styrelsen har inga planer på att göra några större renoveringar det närmsta året

Kommunikationer
Ulriksdal är mycket tilltalande omgivet av grönska samtidigt som det ligger någon minuts promenad ifrån Ulriksdals station som tar dig in till Stockholms city på 10 minuter. Alternativt finns ett flertal busslinjer att välja på bland annat mot Solna C, Brommaplan och direktbuss till Stockholm C. Direkttåg till Uppsala/Arlanda. På endast någon minut är ni ute på E4an för den som åker bil.

Område
Området expanderar och idag finns det olika restauranger i form av en trevlig pizzeria, Jonas Spis och kanske Solnas bästa sushi. Matbutiken Hemköp ligger precis intill stationen. Idag finns gymmet Nordic Wellness i området och 2020 öppnar Actic gym i två plan med utsikt över Brunnsviken. Till hösten öppnar Marriot hotell samt fler restauranger och caféer. Nyligen har en kemtvätt, kiosk samt ett bageri öppnat vid torget. Det finns också planer på en livsmedelsbutik.

I närheten finns ett rikt utbud både för liten och stor, med fantastiska Överjärva gård med hästar och caféer, Hagaparken som erbjuder härlig natur samt Ulriksdals slott med trädgårdscafé, Mulle Meck park, Ulriksdals golfklubb och Ulriksdals Wärdshus. På gångavstånd når du Mall of Scandinavia som erbjuder enormt utbud shopping + restauranger och Friends Arena som erbjuder evenemang. I området finns även förskolan Pysslingen med plats för ca 130 barn, Ulriksdals skola och Ulriksdals sporthall. Ulriksdal är ett nytt område som ständigt växer, läs mer på Ulriksdal.se

Varmt välkomna på visning!

Hanna Hedström - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

3 rum

Boarea:

64 kvm

Avgift:

3 733 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Cronhielms Allé 33, Solna Ulriksdal.

HitCounter