Råsundavägen 134

Solna Råsunda / Solna kommun
2 280 000 kr
  • 1 Rum
  • 28 kvm

Totalrenoverad etta med sovalkov i hjärtat av Råsunda!

Varmt välkomna till denna helt renoverade etta på 28 kvm i hjärtat av Råsunda. När ni kliver in i denna ljusa bostad möts ni av en inbjudande och rymlig hall med ett stort klädskåp och en byrå som erbjuder mycket förvaring. Från hallen kommer ni in i ett stort vardagsrum med generösa fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp i hela lägenheten. Separat sovalkov med möjlighet till loftsäng vilket skulle ge lägenheten extra utrymme för förvaring eller arbetshörna. Köket är stilrent och modernt med vita luckor, fläktkåpa samt kakel ovan arbetsbänk. Helkaklat och stilfullt badrum med dusch. Här är det bara att flytta in och njuta av en nyrenoverad bostad.

Bostaden ligger i hjärtat av Gamla Råsunda, Solnas mest eftertraktade områden. Tunnelbana och bussar går i nära anslutning till bostaden och på ca 10 minuters promenadavstånd nås pendeltåg och tvärbana. På Råsundavägen finns det gott om butiker, restauranger och caféer och i Gamla Filmstaden finns SF- biograf som visar de allra senaste filmerna. Föredrar man motionsträning ligger Löt- och Råstasjön på några minuters avstånd där man kan långa promenader längst vattnet eller träna på det nyöppnade utegymmet.

På promenadavstånd når ni Mall of Scandinavia som erbjuder 250 butiker och är Skandinaviens största shoppingcenter med alla tänkbara butiker och restauranger. I gallerian finner ni även Sveriges modernaste biograf Imax. Naturen finns runt knuten, Råstasjöns och Lötsjöns fina promenad- och löpvägar bildar tillsammans en motionsslinga på ca 5 km. För Er som söker större utmaning än så erbjuder Ursviks stora motionsområde bra terrängspår och under vintern skidspår.

Varmt välkommen på visning!

Lawan Farag - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

28 kvm

Avgift:

2 236 kr

Slutbud:

2 280 000 kr (81 429 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Lawan Farag

Lawan Farag

0735-18 03 22


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter