Segelflygsgatan 10

Skarpnäck / Stockholm kommun
2 750 000 kr
  • 3 Rum
  • 78.5 kvm

Toppskick, bra läge, stabil förening!

Lägenhet i toppskick med fönster i motsatta vädersträck, loftgång med morgonsol och en härlig balkong med eftermiddagssol. De 78,5 kvm är fördelade över ett stilrent kök med bänkskiva i granit och exklusiva vitvaror, ett väl tilltaget vardagsrum med generösa fönsterpartier och utgång till den mysiga balkongen, två rymliga sovrum, stort renoverat och helkaklat badrum med tvättmaskin samt gott om förvaringsutrymmen i bostadens platsbyggda garderober.

Här bor du med alla bekvämligheter du kan tänkas behöva runt hörnet. Bostaden ligger barnvänligt med tillgång till grönskande och lummiga innergårdar i en omtyckt HSB förening. Det är även nära till lekplatser, förskolor och skolor. Föreningen har flertalet gemensamma lokaler såsom, samlingslokal, tvättstuga och cykelförråd.

Närheten till både city och grönskande natur är vad som gör Skarpnäck till ett attraktivt bostadsområde. Nacka naturreservat, Hellasgården, Söderbysjön, Ältasjön och Flatenbadet ligger inom behagligt cykelavstånd och attraherar många naturälskare.

Längs Skarpnäcks Allé finns allt du kan tänkas behöva i serviceväg; livsmedelsaffärer, restauranger, konditori, frisör, bibliotek, vårdcentral, apotek, tandläkare och skomakare. För den som vill storhandla finns dessutom Hemköp med generösa öppettider, manuell chark- och fiskdisk och ett stort varierat sortiment.

Kommunikationerna är mycket goda och med tunnelbanans gröna linje når man Söder på 13 minuter. Du har dessutom nära till flera busslinjer som trafikerar större delen av söderort, Farsta med sina hundratal butiker, Älvsjö, Tyresö, Huddinge mm. För bilburna tar Tyresövägen och Nynäsvägen dig snabbt och smidigt till och från city.

Varmt välkomna!

Peter Jakaczynski - Mäklare Tyresö

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

78.5 kvm

Avgift:

4 676 kr

Slutbud:

2 750 000 kr (35 032 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Peter Jakaczynski

Peter Jakaczynski

0737-30 60 01


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter