Kommendörsgatan 33A, 5tr

Östermalm / Karlaplan / Stockholm kommun
3 150 000 kr
  • 1 rum
  • 24 kvm

Välplanerad drömlägenhet högst upp i huset med kungsbalkong. Skuldfri förening med låga avgifter!

SKULDFRI FÖRENING | KUNGSBALKONG IN MOT LUMMIG INNERGÅRD| LÅG AVGIFT | HISS FINNS I HUSET | VÅNING 5 AV 5 | INSYNSSKYDDAT LÄGE

I hjärtat av Östermalm på attraktiv adress och med alla bekvämligheter runt knuten finner du denna underbara 1: a om 24 m². Här bor du lugnt och skönt i ett högt och insynsskyddat läge på våning 5 av 5. Lägenhetens fantastiska kungsbalkong vetter in mot den lummiga innergården och skapar en privat liten oas mitt i stan. Hela lägenheten har en härlig takhöjd, är genomgående ljus och erbjuder en planlösning som utnyttjar varje kvadratmeter till fullo! Detta är den optimala lägenheten för dig som söker ett bra första boende, som ska börja studera till höstterminen eller letar efter en trevlig övernattningslägenhet!

När vi kliver in i hallen möts vi av en vacker fiskbensparkett som är genomgående i hela lägenheten. Väggarna är målade i en ljusgrå nyans och den fantastiska takhöjden skapar en härlig rymd. Till höger i entrén har vi goda avhängningsmöjligheter för ytterkläder och lite längre in finner vi en rymlig klädkammare. Rakt fram finns det helkaklade badrummet med dusch, WC, tvättställ, förvaringsskåp samt handdukstork. Allrummet är öppet, ljust och rymligt med plats för soffa, säng och matplats samt förvaringsmöjligheter i form av två platsbyggda garderober. Från allrummet når vi lägenhetens charmiga kök med förvaring bakom vita skåpluckor och med maskinell utrustning i form av kyl med frysfack, fläkt samt två spisplattor. Via ett par vackra pardörrar i allrummet når vi ut till lägenhetens underbara kungsbalkong! Hiss finns i huset och nuvarande ägare disponerar ett källarförråd till lägenheten.

Bostadsrättsföreningen Kommendören 33A är en ekonomiskt stabil förening som är helt skuldfri och äger marken. Gemensamma balkonger finns i anslutning till trapphuset och den grönskande innergården har utemöbler samt cykelställ under tak. I denna förening tillåts både delat ägande samt att nyttja sin bostadsrätt som en trevlig övernattningslägenhet. För mer information: http://kommendoren33a.bostadsratterna.se/

Området kan mycket väl vara ett av Östermalms bästa med närhet till allt. Bara en liten bit från lägenheten ligger Karlaplan med köpcentret Fältöversten, med stor och välsorterad matbutik, Apotek, Systembolaget och många fina caféer, restauranger och butiker. Inom kort promenadavstånd ligger även Östermalmstorg med anrika Östermalmshallen samt Nybrokajen med båtar som tar er ut i Stockholms skärgård. För den som gillar fart och fläkt ligger pulserande Stureplan inte långt bort med caféer, restauranger, stort shoppingutbud och nattklubbar. Om man önskar att ta en promenad eller löprunda, passar Gärdet eller Djurgården perfekt för det. Lika nära till dem båda! Mycket goda kommunikationer med T-bana Karlaplan eller Östermalmstorg, samt flertalet busslinjer.

Varmt välkommen på visning!

Storlek:

1 rum

Boarea:

24 kvm

Avgift:

1 312 kr

Slutbud:

3 150 000 kr (131 250 kr/kvm)

Kontakt

Bilder

Planritning

HitCounter