Irsta 7

Irsta 7

Lekeberg kommun
2 495 000 kr
  • 3 Rum
  • 80 kvm
Anmäl intresse

Charmigt hus i ett underbart läge med svårslagen utsikt. Härligt poolområde, växthus och ladugård.

Här bor du i ett lugnt och trivsamt läge i ett charmigt hus som är omgärdat av fin natur och har soligt läge hela dagen. Precis utanför dörren har du fantastisk utsikt över vidsträckta fält. Här finns även härliga promenadstråk samt ridvänliga omgivningar. Från stora vägen välkomnas du ner till huset via den fina björkallén.

Från den lilla farstun kommer du vidare in i hallen och huset som är smakfullt renoverat och omhändertaget. På entréplan finns hallen som erbjuder förvaringsmöjligheter i den inbyggda garderoben under trappan. Från hallen når du badrummet med mörkt klinkergolv med golvvärme och vita kaklade väggar (2011/2012) Badrummet är i bra storlek, här finns både duschhörna och badkar, tvättmaskin, torktumlare, wc och handfat med kommod. Vidare in i huset möts du av bostadens kök (2015/2016- ny kyl och frys 2019) som har gott om bänkyta och förvaringsutrymmen i skåp, lådor och det stora skafferiet som även fungerar som städskåp. Köket är utrustat med kyl och frys i fullhöjd, spis, ugn, diskmaskin och en vacker vedspis. Här finns en flyttbar köksö med två sittplatser och en platsbyggd sittbänk med förvaring. Från köket når ni altanen och pooldäcket via dubbla altandörrar. Intill köket finns matsalen som även kan användas som sovrum eller vardagsrum om så önskas. Här finns en luftvärmepump (2020) och kamin som både ger skön värme och bidrar till en mysig atmosfär i rummet.

En trappa upp finns det som idag används som vardagsrum med tak upp till nock och framtagna orginalbjälkar. Intill ligger det mysiga sovrummet med en heltäckningsmatta och en WC (2011/2012) samt en ”walk in closet”.

Huset har ett Underbart poolområde och en stor altan med gott om plats för utemöbler. Här finns ett utekök med sommarvatten. Detta är en perfekt plats att njuta av middagar och umgänge med familj och vänner på. Från pooldäcket och altanen har du en helt fantastisk utsikt över fälten. På tomten finns en nymålad ladugård med möjlighet att köra in två bilar under tak. I ladugården finns ett isolerat pumphus, vedbod och utrymme för förvaring. Den kan med fördel omvandlas till stall eller garage. I trädgården finns ett charmigt växthus med nedgrävt sommarvatten. Två möjliga hagmarker, en vid ladan och en nedanför växthuset varav den senare har stolp runt om.

Här bor du i ett lugnt och lantligt område med närhet till kommunikationer, Riksväg 204 och E18 som erbjuder goda förbindelser till både Örebro (ca 20 minuter) och Karlskoga (ca 30 minuter). Ca 200 meter till buss 513, Fjugesta - Örebro. Du tar dig snabbt till både Fjugesta och Lanna, ca 5 minuter med bil. I Fjugesta finns skola F-9 samt alla tänkbara serviceutbud såsom systembolag, apotek, pizzeria, ICA, Coop, OKQ8, gym, loppisar, butiker mm. I Lanna finns skola F-6, Lanna Lodge med golf, padel samt restaurang. På bekvämt gångavstånd finns Svartån där man kan njuta av paddling. Det är även närhet till Kilsbergen med härligt utbud av vandring, bad, MTB och skidor.

Varmt välkomna att boka tid för visning!

Lars Olsson - Mäklare Örebro

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

80 kvm

Visning:

Söndag 23/5 Kl. 11:30-13:45Tisdag 25/5 Kl. 16:00-17:00

Tomtarea:

10 650 kvm

Pris:

(31 188 kr/kvm) 2 495 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Söndag 23/5 Kl. 11:30-13:45 Boka online Spara i kalender

    Anmälan krävs. Klicka på "boka online" för att boka plats till visningen.

  • Tisdag 25/5 Kl. 16:00-17:00 Boka online Spara i kalender

    Anmälan krävs. Klicka på ”boka online” för att anmäla dig till visningen.

Ansvarig mäklare

Lars Olsson

Lars Olsson

0761-80 24 02


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Frida Henriksson

Frida Henriksson

0761-80 24 10


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Irsta 7

HitCounter