Atlasgatan 9, 2tr

Vasastan/Atlas / Stockholm kommun
2 950 000 kr
  • 1 rum
  • 32 kvm

Mysig 1:a mitt i lilla Paris ett stenkast från Rörstrandsgatan! Hiss finns!

Belägen i de idylliska kvarteren i Atlasområdet ligger denna välplanerad 1:a i ett vackert hus från 1928 med hiss. Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter. Vidare från hallen kommer man in i det rymliga rummet som enkelt kan möbleras med stor soffgrupp, mediamöbel samt matbord för 2-4 personer. Rummet har även ett bra sovloft samt en stor klädkammare. Intill hallen ligger lägenhetens kokvrå med häll, diskho, kyl och mikro. Helkaklad badrum med badkar, wc, handfat med spegelskåp ovan samt tvättmaskin.

Atlasområdet är ett oerhört attraktivt område som både är känt och omtalat. De pittoreska gatorna kantas av grönskande träd och lummiga gårdar vilka är i ett charmfullt samspråk med de färggranna fastigheterna med anor från 30-talet. Här inges en känsla av småstadsidyll trots att stadens puls finns endast ett par kvarter bort. Nere på Atlasgatan finner ni den klassiskt italienska kvartersrestaurangen Degiulio’s Il Forno och för den som önskar större utbud kantas området runt Atlas av massvis med välkända restauranger med mat från all världens hörn. Här finns även ett flertal matvarubutiker samt caféer och butiker. För den som önskar mer shopping finns Västermalmsgallerian en kort promenad bort, en välkänd galleria som har allt från stora matvarubutiker till välkända kläd och inredningsbutiker.

Området bjuder även på närhet till vackra promenadstråk längst med Karlbergskanalen nedanför Karlbergs slott eller längst med Brunnsviken i Hagaparken. Ett stenkast från bostaden ligger även Vasaparken med mysiga caféer, lekpark samt minigolfbana.

I direkt närhet till lägenheten finns goda kommunikationer med buss, tunnelbana, pendeltåg och flygbussar.

Martin Monko - Mäklare Vasastan

Storlek:

1 rum

Boarea:

32 kvm

Avgift:

1 595 kr

Slutbud:

2 950 000 kr (92 188 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Martin Monko

Martin Monko

08-522 480 45 · 0709-99 79 11


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter