Levertinsgatan 5

Kungsholmen Kristineberg / Stockholm kommun
2 850 000 kr
  • 1 rum
  • 35 kvm

Fantastiskt ljus 1,5:a med optimal planlösning och nyrenoverat kök. Perfekt läge vid badklippor!

I hjärtat av det populära Kristineberg finner man denna mycket smakfulla 1,5:a. Här bor du i attraktiva, lugna kvarter med närhet till både stadspuls, promenadstråk och badklippor. Väl inne i lägenheten möts man av en inbjudande känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval.

Entrén är rymlig med goda avhängningsutrymmen. På golvet ligger ett fint parkettgolv och väggarna är ljust målade. Vidare in i lägenheten finner man ett stort vardagsrum med ett magiskt fönsterparti. Här har man verkligen direkt kontakt med naturen utanför då man har utsikt över grönska och vattnet nedanför. Vardagsrummet har en härlig planlösning med en stor sovalkov med plats för en mindre dubbelsäng samt tillgång till flera garderober. Stort luftigt vardagsrum med plats för soffgrupp och med öppen planlösning mot kök. Köket är helt nyrenoverat med smakfulla material- och färgval. Mycket goda arbetsytor samt förvaring. I direkt anslutning finner man en matplats för 4-6 personer. Badrummet ligger i anslutning till entrén och är fint inrett med en stor duschhörna samt rikligt med förvaring.

Till huset hör garage och möjlighet till egen carport, stor terrass mot vattnet och hiss. Nedanför huset ligger kajakuthyrning och du kommer direkt ut i promenadstråket vid Kristinebergs badklippor. Utmärkt kommunikation i form av T-banans gröna linje alldeles intill som tar dig till T-centralen på endast 10 minuter samt flertalet busslinjer. I närområdet hittar du bl.a. mataffär, pizzeria och sushirestaurang samt förskola. Strandpromenaden längs med Hornsbergs Strand med badbryggor, café och bland många andra Restaurang Piren har blivit mycket populärt hos Kungsholmsborna och ligger bara några minuters promenad bort. Lindhagens Galleria ligger även det endast ett stenkast bort med ett stort utbud av butiker, apotek, systembolag, gym så som Friskis och SATS samt en gigantisk ICA Maxi.

Magnus Jonzon - Mäklare Södermalm / Katarina / Sofia

Storlek:

1 rum

Boarea:

35 kvm

Avgift:

2 481 kr

Slutbud:

2 850 000 kr (81 429 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Magnus Jonzon

Magnus Jonzon

08-556 966 04 · 0708-67 70 14


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter