Sollentunavägen 291, högst upp

Sollentunavägen 291, högst upp

Sollentuna Häggvik / Sollentuna kommun
4 500 000 kr
  • 4 rum
  • 104 kvm
Anmäl intresse

Högst upp med både balkong och en terrass

Missa inte denna 4:a!!! Högst upp i fastigheten finns nu möjlighet att bli först med att flytta in i denna optimalt planerade och ljusa fyra med fönster i 3 väderstreck. Lägenheten har genomgående hög standard med komfort som endast nyproduktion kan erbjuda. Här bor du ljust och luftig. Lägenheten har en väl tilltagen balkong om 18 i söderläge samt en terrass om 20 kvm.

Här har arkitekten ritat en väl genomtänkt bostad. 4 rum och kök med semiöppen planlösning där kök och vardagsrum är på hela 37 kvm med utgång till den fantastiska balkongen om 18 kvm i rakt söderläge. Lägenheten har genomgående ekparkett, 2 stora helkaklade badrum med dusch. Tvättmaskin och torktumlare finns samt fullt utrustat kök från Vedum med vitvaror i vitt utförande.

Värme, vatten, digital TV, IP-telefoni och bredband ingår i avgiften.

Häggvik är en trygg och etablerad stadshybrid där stad möter natur och kultur. Här har du nära till två sjöar och kan dagligen promenera genom en vacker och levande kulturmiljö med närhet till bland annat Edsbergs slott och slottspark. I området där vikingaskepp en gång rullades på stockar ligger nu en livlig och växande stadsmiljö. Häggvik är samtidigt en oas för dig som är sport- och friluftsintresserad. Här finns bland annat en skidbacke, en snowboardpark, en golfbana, ett nyrenoverat badhus, flera volleyboll- och tennisbanor samt en bowlinghall. Skridskor kan du åka både på Edsviken och på spolade skridskobanor.

Närheten till kommunikationer gör området både naturnära och centralt. Här är varken Sollentuna centrum eller Stockholms innerstad särkilt långt borta. Med pendeltåget tar du dig in till Stockholm City på 14 minuter och bara några stationer eller hållplatser bort ligger flera stora köpcentrum som Sollentuna Centrum, Mall of Scandinavia, Kista Centrum och Stinsen.

Victor Mastaeli - Mäklare Sollentuna

Storlek:

4 rum

Boarea:

104 kvm

Avgift:

6 197 kr

Pris:

(43 269 kr/kvm) 4 500 000 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Ansvarig mäklare

Victor Mastaeli

Victor Mastaeli

0720-02 35 33


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Sollentunavägen 291, högst upp, Sollentuna Häggvik.

HitCounter