Engelbrektsgatan 27B

Öster / Örebro kommun
1 830 000 kr
  • 2 rum
  • 70 kvm

Sekelskiftestvåa på en av Örebros mest eftertraktade adresser

Sekelskifteslägenhet i mycket trivsamma och eftertraktade kvarter. Stora rum med högt i tak som ger lägenheten en härlig känsla av rymd. Här bor man i ett mycket centralt läge med gångavstånd till city med stort utbud av shopping, restauranger och nöjen. Även absolut närhet till vackra Stadsparken.

Välkomnande och rymlig hall med plats för avhängning av ytterkläder i form av hatthylla, klädkammare och plats för extra byrå eller annan förvaringsmöbel. Hallen tar dig vidare in i lägenhetens samtliga rum. Rymligt kök med gott om plats för ett stort matbord framför fönstret som vetter mot föreningens innergård. Bostadens vardagsrum är mycket inbjudande med två stora fönster som ger ett fint ljusinsläpp i rummet. Vacker kakelugn och bra utrymme för soffgrupp. Fina pardörrar in till sovrummet som även det är i bra storlek och skulle kunna delas upp till två rum om man önskar ett till sovrum. Helkaklat och stilrent badrum med mörkt klinkergolv och vita kaklade väggar.

Närhet till goda kommunikationer. Utanför porten finns busshållplats och det är endast ca två kilometer till Örebro Centralstation och Resecentrum. Till Örebro Universitet är det ca tre kilometer. I närområdet finns även mataffärer, restauranger och Behrn Arena med stort sportutbud.

Varmt välkomna på visning!

Axel Bofeldt - Mäklare Örebro

Storlek:

2 rum

Boarea:

70 kvm

Avgift:

4 186 kr

Slutbud:

1 830 000 kr (26 143 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Axel Bofeldt

Axel Bofeldt

0761-80 24 06


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter