Fallvindsgatan 1, 1tr

Stockholm kommun
2 490 000 kr
  • 2 Rum
  • 57 kvm

Välplanerad tvåa i populär förening.

Välplanerad tvåa bekvämt belägen nära bussar, tunnelbanan, mataffärer och grönområden. Bostadens 57 kvm är fördelade över ett stort renoverat kök, ljust och lättmöblerat vardagsrum, rymligt sovrum med inbyggda PAX garderober från golv till tak, stilrent badrum med golvvärme och spottar i taket, en väl tilltagen klädkammare samt en härlig balkong.

Här bor du barnvänligt med tillgång till grönskande och lummiga innergårdar i en omtyckt och välskött HSB-förening. Det är även nära till lekplatser, förskolor och skolor. Föreningen har flertalet gemensamma lokaler såsom övernattningslägenhet, samlingslokal och bastu.

Närheten till både city och grönskande natur är vad som gör Skarpnäck till ett attraktivt bostadsområde. Nacka naturreservat, Hellasgården, Söderbysjön, Ältasjön och Flatenbadet ligger inom behagligt cykelavstånd och attraherar många naturälskare.

Kommunikationerna är mycket goda och med tunnelbanans gröna linje når man T-centralen på 19 minuter. Du har också nära till flera busslinjer, som trafikerar större delen av söderort. Med buss 181 når man snabbt och smidigt Farsta Centrum med sina hundratal butiker. Dessutom finns buss 180 till Kärrtorp, 172 till Norsborg via Hökarängen och Huddinge, 173 till Skärholmen, via Bandhagen och Älvsjö med ett stopp vid Ikea. Samt 816 till Gullmarsplan. För bilburna tar Tyresövägen och Nynäsvägen dig till och från city.

Peter Jakaczynski - Mäklare Tyresö

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

57 kvm

Avgift:

3 366 kr

Slutbud:

2 490 000 kr (43 684 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Peter Jakaczynski

Peter Jakaczynski

0737-30 60 01


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter