Kummingatan 1C

Kummingatan 1C

Årsta / Uppsala kommun
1 595 000 kr
  • 2 rum
  • 60.3 kvm
Anmäl intresse

Rymlig och fräsch 2:a i gröna Årsta!

Välkommen till Kummingatan 1C, här finner ni ett boende med rymliga rum, genomtänkta detaljer och bra planlösning. Lägenheten ligger i ett omtyckt område med närhet till service och bra kommunikationer till stan.

Här välkomnas vi av en rymlig hall med snygga spotlights i taket och gott om förvaringsmöjligheter. Boendet erbjuder ett nytt och fräscht badrum som renoverades 2018 med vattenfallsdusch och tvättmaskin. Ett härligt sovrum med utgång till balkongen som har ett utmärkt läge i solen och perfekt yta för att umgås på de varma kvällarna. Med ett fullt utrustat kök där ni har plats att bjuda in vänner och familj för en härlig middag och även ett mycket rymligt vardagsrum med plats för alla. Ett bekvämt boende med snygga detaljer, gott om funktioner och ett bra läge.

Här bor man i trevliga kvarter som är fyllda med grönområden och aktivitet. Med sin närhet till Årsta centrum där du hittar ICA, Apotek, restauranger m.m. Dessutom perfekt läge intill Gränbystaden som bara fortsätter växa och erbjuder shopping, matbutiker med generösa öppettider, restauranger och underhållning. Annars tar du dig ner på stan på ca 10 minuter med buss. Goda kommunikationer med bussar och även närhet ut till E4:an. Här har du ett område att trivas i!

Välkomna på visning!

Martin Boholm - Mäklare Uppsala

Storlek:

2 rum

Boarea:

60.3 kvm

Avgift:

2 811 kr

Pris:

(26 451 kr/kvm) 1 595 000 kr

Aktuellt bud:

1 795 000 kr (29 768 kr/kvm)

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Film & Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Kummingatan 1C, Årsta.

HitCounter