Ladugårdsgatan 4

Sundbyberg/Ursvik / Sundbyberg kommun
2 050 000 kr
  • 2 rum
  • 44 kvm

Högst upp i huset har ni denna fantastiska tvåa med balkong i fritt läge över den trevliga innergården. Här bor man helt utan insyn i ett bekymmersfritt boende med alla bekvämligheter man kan önska sig samt generös takhöjd. Balkongen har ett fantastiskt läge över innergården och hustaken! Inbjudande och välplanerad lägenhet med fönster i två väderstreck som gör bostaden ljus och luftig. Här får man allt nyproduktion bjuder på med bra förvaringsutrymmen, all maskinell utrustning samt generösa lättmöblerade ytor.

Ursvik är i ständig utveckling. Kommunikationsmöjligheterna är goda med buss 504 som går precis utanför till både Sundbybergs centrum, Rissne och Hallonbergen (T-bana). Från Sundbybergs centrum kan man även välja att ta tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och ett flertal bussar.

En bit bort ifrån huset ligger Ursviks motionsområde med härliga löp- och promenadgångar i anknytning till natur. Skogarna kring denna vackra del av Sundbyberg erbjuder både grill- och picknickplatser, fotbollsplan och lekplatser. I närheten av bostaden finns Arigato sushi, restaurang Mateos, mini-livs och ett gym. På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och Coop. Ursvik är ett lugnt och barnvänligt område. Placeringen mellan E18 och E4 gör att det är lätt att ta sig överallt. Ursvik har idag bra förskolor samt skolor och fler är på väg.

Välkomna på visning!

Linda Rosén - Mäklare Sundbyberg

Storlek:

2 rum

Boarea:

44 kvm

Avgift:

2 767 kr

Slutbud:

2 050 000 kr (46 591 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Linda Rosén

Linda Rosén

0708-67 70 26


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter