Järva Skjutbaneväg 33

Järva Skjutbaneväg 33

Solna Järvastaden / Solna kommun
2 495 000 kr
  • 1 rum
  • 30 kvm
Anmäl intresse

Välkommen till denna toppmoderna 1:a högst upp i huset med härligt ljus och stor balkong i sydväst!

Här finner du ett toppmodernt boende med stilrena materialval och stor balkong högst upp i huset! Den välkomnande hallen bjuder på gott om förvaring och härifrån tar du dig även till det helkaklade badrummet med inglasad duschhörna samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Lägenheten har genomgående ljusa parkettgolv. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar ett socialt hem att trivas i. Stora fönsterpartier vätter ut mot lägenhetens hjärta, den stora balkongen, och genomsyrar hela lägenheten med ett härligt ljus. Lägenheten har det bästa läget i huset!

Preliminär innflyttningsdatum är 23 maj 2019.

Här bor du med konceptet smarta hem vilket innebär helt nya digitala möjligheter för ditt hem med ökad säkerhet, högre komfort och mer underhållning på köpet. Du kommer kunna styra och övervaka flera funktioner i din bostad direkt från mobilen eller surfplattan, oavsett var du befinner dig.När du flyttar in i din nya bostad kommer du få en Sonos PLAY:1 för varje rum och en Sonos Beam. Med dina högtalare väljer du själv vilken musik, podd eller radioprogram som ska spelas i varje rum. Perfekt om ni inte kan samsas om musiken! Sonos högtalare kopplas upp via wifi istället för Bluetooth. Det innebär färre avbrott och störningar, och en enklare väg till din favoritmusik.

Bra kommunikationsmöjligheter med buss 540 i området som ansluter till både Ulriksdals pendeltågsstation samt Hallonbergens tunnelbanestation. Tunnelbanestationen ligger på promenadavstånd eller så nås Sundbybergs- eller Solna Centrum på cykelavstånd. Här nås bland annat buss, pendeltåg, tvärbana, buss och flertalet butiker och restauranger. Nu går även buss 505 som går till Solna centrum via Mall of Scandinavia och Arenastaden.

I Järvastaden bor du direkt inpå naturen, bostadsområdet gränsar till Igelbäckens naturreservat och kulturmiljön Överjärva gård med café och djurhållning. Precis utanför bostaden finns Ica.

När hela området står klart om ett par år kommer det att inrymma 12 000 invånare. Därmed blir Järvastaden Sveriges största nya stadsdel efter Hammarby Sjöstad.

En kort promenad från lägenheten ligger Råstasjön, en fågelsjö med fina promenad och joggingspår. Under vintern kan man åka skridskor på sjön och under sommaren är det trevligt med en picknick på de gräsområden som omringar sjön. För den som söker större utmaning ligger Ursviks motionsgård nära med elljusspår och "norra Stockholms bästa" skidspår på vintern.

Lägenheten säljs på planritning ingen visning kommer ske!

Varmt välkommen på visning!

Charlotta Melin - Mäklare Sundbyberg

Storlek:

1 rum

Boarea:

30 kvm

Avgift:

2 197 kr

Pris:

(83 167 kr/kvm) 2 495 000 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Ansvarig mäklare

Charlotta Melin

Charlotta Melin

0708-99 79 45


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Järva Skjutbaneväg 33, Solna Järvastaden.

HitCounter