Kopparvägen 35, 5tr

Järfälla Kallhäll / Järfälla kommun
2 250 000 kr
  • 3 rum
  • 77.5 kvm

Fantastiskt fin 3:a med högt läge i huset.


Välkommen till denna snyggt renoverade 3:a belägen på en mycket populär adress. Här bor Ni i en solid brf med låg avgift.
Planlösningen är mycket yteffektiv och möjliggör väldigt många olika möbleringsalternativ. Lägenheten erbjuder en genomtänkt planlösning samt ett snyggt renoverat kök med goda arbetsytor. Köket har flertalet överskåp och har god förvaring av kökstillbehör samt de väl tilltagna ytorna erbjuder plats för ett matbord. Vardagsrummet är lägenhetens hjärta med härliga ytor som med enkelhet inrymmer både en större soffgrupp som ett matsalsbord eller annat möblemang för den som önskar. Det stora fönsterpartiet ger rummet ett generöst ljusinsläpp vilket bidrar till den luftiga och ljusa känslan. Från vardagsrummet nås också den härliga balkongen.
Två rymliga sovrum med plats för större säng och garderober. Master bedroom har en rymlig walk in closet. Snyggt helkaklat badrum med golvvärme och spotlights. Badrummet är större än vanligt då man har byggt ut badrummet. Välkomnande hall med utmärkt förvaring via klädkammare som rymmer årets samtliga plagg.

*Låg månadsavgift
*Bra förening
*Hiss finns
*Bredband ingår
*Närhet till centrum samt Kallhälls station

Det nya kvarteret växer upp intill Kallhälls centrum, som under de närmaste åren kommer att moderniseras och byggas ut. Här bor du med bra service och småstadskänsla på hemmaplan, samtidigt som du enkelt tar dig till centrala Stockholm på ca 20min.
Här har Ni nära till lekparker, Mälaren och Bolinder strand, Jakobsbergs centrum med all dess utbud samt Barkarby med handelscentrum, IKEA och outlet.

Alexander Yossef - Mäklare Järfälla

Storlek:

3 rum

Boarea:

77.5 kvm

Avgift:

3 572 kr

Slutbud:

2 250 000 kr (29 032 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter