Broderivägen 25

Bromma Åkeshov / Stockholm kommun
2 350 000 kr
  • 2 rum
  • 43 kvm

Charmig 2:a på en lugn återvändsgata!

Perfekt planerad 2:a med ett lugnt och stillsamt läge på en återvändsgata med bara någon minuts promenad ner till Åkeshovs tunnelbana. Bostaden har mycket bevarad charm från byggåret såsom hatthylla, fönster och garderober. Köket är snyggt renoverat med gråa luckor och innehåller all nödvändig utrustning. Vardagsrummet har ett fantastiskt ljusinsläpp genom ett stort fönsterparti och badrummet är kaklat med dusch. Det lugnt belägna sovrummet ligger helt insynsskyddat och rymmer enkelt en dubbelsäng. Det finns flera inbyggda garderober i lägenheten som ger utmärkta förvaringsmöjligheter.

Bostaden ligger i ett lugnt och grönskande område med endast några minuter till närmsta tunnelbanestation Åkeshov. Det tar ca 7 minuter att gå till Brommaplan som erbjuder ett stort serviceutbud med bl. a. Ica, Coop, systembolag, apotek, restauranger, banker, butiker, bageri, gym, vårdcentral m.m. Från Brommaplan går tunnelbanans gröna linje som tar dig in till stan på ca 19 minuter. Det går även bussar mot Drottningholm, Ekerö, Mälaröarna, Solna, Arlanda Airport m.m.

För den som uppskattar natur och rekreation är läget på Broderivägen 25 helt optimalt. Kring Judarnsjön löper stigar för både löpning och promenader och under fina vinterdagar finns skidspår som kan utnyttjas. Ett stenkast från lägenheten ligger Åkeshovshallen med simbassäng, gym, bowling och intilliggande elljusspår.

Varmt välkomna på visning!

Julia Hast - Mäklare Bromma / Spånga

Storlek:

2 rum

Boarea:

43 kvm

Avgift:

2 509 kr

Slutbud:

2 350 000 kr (54 651 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter