Bergsundsgatan 2, 4tr

Södermalm / Hornstull / Stockholm kommun
6 500 000 kr
  • 3 Rum
  • 73 kvm

Välplanerad och fint renoverad trea med möblerbar balkong i högt och fritt läge mot Pålsundet!

Välkommen till denna välplanerade och fina trea med möblerbar balkong på attraktiv adress invid Pålsundet. Lägenheten är väldisponerad med ett rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot ett stilfullt renoverat kök, ett stort master bedroom, ett mindre sovrum, en möblerbar balkong och ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Exemplarisk förvaring erbjuds i den stora klädkammaren som du når från sovrummet. Gott om förvaring finns även i över- samt underskåp som byggts utanför badrummet som ett extra utrymme för att inte badrum och kök ska ligga i direkt anslutning till varandra. Trevlig innerhall öppnar upp lägenheten på ett bra sätt som tillsammans med den genomgående planlösningen skapar en härlig känsla av rymd. Bostaden är genomgående i mycket gott skick med påkostade och genomtänkta materialval. Sammanfattningsvis är detta en av områdets finaste treor som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och passar utmärkt för den lilla familjen. Välskött och omtyckt förening!

Här bor du lugnt och skönt i ett av Stockholms mest attraktiva och trendiga områden. Kontinental stämning och kreativ atmosfär färgar tillvaron och i kvarteret finns bl.a. bageri, närbutik, skomakare, barer och caféer. I Hornstulls Galleria hittar du allt vad du kan tänkas behöva såsom kläd, inredning och skobutiker samt systembolag och mycket mer. Andra pärlor i området som inte bör missas är Restaurang Linje Tio, Lasse i parken, Vurma, Debaser, Bistro Barbro, Långholmens Brokafé och kvartersbion Bio Rio. Området har goda kommunikationer med flertalet busslinjer samt T-banans röda linje som tar dig in till Stockholms city på några minuter.

Förutom Hornstulls och Högalids generösa utbud av caféer, butiker och service finns vatten och grönområden inpå knuten och här kan du finna Södermalms Båtklubb eller varför inte hyra en kanot hos Långholmen Kajak och paddla dig runt i natursköna områden, ta ett pass i utegymmet som ligger ett stenkast från porten i Pålsundsparken. På Reimersholme, Långholmen i Tantolunden och längs Årstaviken ges tillfälle till bad, natursköna motionsrundor och andra trevliga nöjen så som vinter- och sommarmarknader. Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna.

Varmt välkommen på visning!

Sanna Treijs - Mäklare Södermalm / Maria / Högalid / Gamla stan

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

73 kvm

Avgift:

2 737 kr

Slutbud:

6 500 000 kr (89 041 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter