Hamngatan 29B

Sundbyberg / Bällsta Bro / Sundbyberg kommun
6 150 000 kr
  • 4 rum
  • 90 kvm

Välplanerad fyra i högt läge på populära Hamngatan! Stor balkong i västerläge med sjöutsikt!

Äntligen en exklusiv fyra på femte våningen! Sjöutsikt och balkong med eftermiddag och kvällssol!

Välkommen till denna fyra med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och stora fönster i två väderstreck. Flertalet fönster bidrar dessutom till en härlig sjöutsikt och stort ljusinsläpp. Lägenheten har genomgående fina parkettgolv, ljusa väggar och exklusiva tapeter från Svensk tenn i kök och hall. De sociala ytorna med vardagsrum, kök och utgång till balkong ligger i anslutning till varandra och ger en luftig och generös yta att umgås med familj och vänner. Inbjudande och fullt maskinellt utrustat kök i stilrent utförande. Lägenheten har rymliga sovrum med gott om plats för sängar och klädförvaring. Ett stort badrum och separat gäst-wc gör detta boende bekvämt för familjen. Sist men inte minst erbjuder denna fyra en stor inglasad balkong med eftermiddagssol och utsikt ut mot Bällstaån och Sundbybergs strandpromenad!

Här bor du på Sundbybergs mest eftertraktade adress. Kombinationen av city (med endast 8 minuters pendelavstånd till Stockholms innerstad) och skärgårdskänslan ger ett optimalt boende att trivas i. Den grönskande omgivningen, båtbryggorna och vackra fasaderna i vit puts inger en idyllisk och inbjudande känsla. Huset är modernt samtliga bekvämligheter och praktiska lösningar man kan önska sig. Flera gemensamhetsutrymmen finns i föreningen som gemensamhetslokal samt garage som smidigt nås med hiss från lägenhetens våningsplan.

Förutom pendeltåg erbjuder Sundbyberg dessutom tunnelbana, tvärbana och bussar. Härifrån kan man t.o.m gå till Bromma flygplats. Gångavstånd har man även till Bromma Blocks ett av Sveriges modernaste köpcentrum eller varför inte ta en promenad längs vattnet förbi Pampas Marina i Solna och vidare till Vasastan eller Kungsholmen. Bara någon minut bort har man nya Signalfabriken med butiker och restauranger. Sundbyberg är en stad i staden med allt inom räckhåll.

Varmt välkommen på visning!

Michelle Colegate - Mäklare Sundbyberg

Storlek:

4 rum

Boarea:

90 kvm

Avgift:

4 324 kr

Slutbud:

6 150 000 kr (68 333 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Michelle Colegate

Michelle Colegate

0708-99 79 01


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter