Morkullevägen 51E

Sunnersta / Uppsala kommun
4 795 000 kr
  • 7 rum
  • 181 + 8 kvm
Anmäl intresse

Härligt boende för hela familjen!

I Uppsalas mest barnvänliga område finner vi detta familjära och rymliga hem med öppna ytor och plats för hela familjen. Boendet ligger i ett lugnt kvarter med närhet till naturen och har bra kommunikationer till stan.

Detta boende erbjuder ett fint ljusinsläpp och man välkomnas in till husets hjärta köket. Med sin snygga och smarta utformning är detta en perfekt plats att avnjuta något gott att äta och dricka samt samlas med sina nära och kära. Vi finner även 4 sovrum i detta hus, alla är ljusa och rymliga varav möjlighet att utöka till 5 sovrum om ni har det behovet. Vinden om 38 kvm kan bidra till mycket förvaringsmöjligheter eller möjligen inredas till ytterligare ett rum(Bygglov krävs). På entréplan finner vi även ett stort vardagsrum som blickar ut mot baksidan och altanen. Ett perfekt ställe att umgås på sommaren och njuta av de varma kvällarna ute på baksidan. Detta boende erbjuder en tvättstuga, duschrum samt ett snyggt badrum på övervåningen med bubbelbadkar. Huset på Morkullevägen 51E är ett utmärkt val om ni vill leva rymligt och bekvämt med möjlighet att utforma hemmet efter familjens storlek och behov!

Sunnersta erbjuder lugna och gröna kvarter som är naturnära samtidigt som man har nära till allt vad Uppsala har att erbjuda. Sunnerstaskolan samt flera förskolor finns på promenad- och cykelavstånd. För den aktive så finns det ett bra utbud av aktiviteter så som fiske, bad, båtliv och friluftsliv. Sen när snön ligger på marken så kan man åka skidor i skidbacken. Här finner ni ett boende med närhet till Vårdsätraskogen, Ekoln och Årike Fyris. Dessutom med bra kommunikationer till stan.

Välkomna på visning!

Erik Hedlund - Mäklare Uppsala

Storlek:

7 rum

Boarea:

181 kvm

Biarea:

8 kvm

Tomtarea:

707 kvm

Pris:

(26 492 kr/kvm) 4 795 000 kr

(Inkl. Biarea 25 370 kr/kvm)

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Ansvarig mäklare

Erik Hedlund

Erik Hedlund

0733-23 02 21


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Morkullevägen 51E, Sunnersta.

HitCounter