Sofielundsplan 40, 1tr

Johanneshov / Blåsut / Stockholm kommun
3 010 000 kr
  • 2 rum
  • 57 kvm

Trevlig tvåa på populär adress

På idylliska Sofielundsplan finns nu tillfälle att förvärva denna underbara och välplanerade tvåa med solig balkong och låg avgift.

Lägenheten bjuder på 57 mycket välplanerade kvadratmeter och kännetecknas av rymd, ljus och förvaringsvänlighet.

En välkomnande hall med avhängningsmöjligheter i till vänster direkt.
Fin vitlaserad ekparkett med vita väggar som sätter standarden i resten av lägenheten. Inre möblerbarhall som på trevligt sätt öppnar upp mot lägenhetens samtliga rum.

Vardagsrummet ligger till höger med originalparkett och ljusa väggar. Plats för soffgrupp, bokhylla och tv-möbler. Fransk balkong mot Sofielundsplan utan insyn.

Kök och sovrum ligger i fil mot grön och lummig baksida.
Köket är stilrent och modernt med integrerad maskinpark, goda förvaringsmöjligheter och arbetsyta i form av extra barbord. Naturlig matplats för upp till fyra personer. Utgång till solig balkong i sydväst. Ett rogivande sovrum med platsbyggda garderober och för den med behov av ännu mer förvaring finns även stor klädkammare i anslutning till hallen.

Stambytt badrum med plats för tvättmaskin om man så önskar. Badkar finns om man hellre vill ha det.
Fiber är indraget i lägenheten.

Föreningen bytte nyligen ut entrédörrarna till moderna porttelefoner med kameraöversikt.

Sammanfattningsvis en välskött och mycket hemtrevlig lägenhet som det är lätt att trivas i. Här bor du med ett fantastiskt läge med närhet till storstadens puls och härlig natur i Hammarbybacken och Nackareservatet, samt ett antal utom- och inomhusbad som Söderbysjön, Nytorpsgärde och Sandsborgsbadet. Kommunikationerna är utmärkta med endast någon minuts promenad till Blåsuts tunnelbanestation med både t-bana och bussar som tar er in till Stockholms city. Fem minuter bort ligger även Skärmarbrinks tunnelbanestation och till Globen och Gullmarsplan är det endast en kort promenad. Med cykel tar det inte mer än ett par minuter till Södermalm med hela sitt breda utbud.

Området kring lägenheten erbjuder dessutom närhet till såväl förskolor och skolor som ICA och mindre servicebutiker. På bekvämt gångavstånd ligger även Globen City, Tele2 Arena och Hovet med stort utbud av caféer, restauranger, matbutik, shopping och berikade kulturliv.

Varmt välkomna på visning.

Ehsan Sedagati - Mäklare Hammarby Sjöstad / Johanneshov

Storlek:

2 rum

Boarea:

57 kvm

Avgift:

2 330 kr

Slutbud:

3 010 000 kr (52 807 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Ehsan Sedagati

Ehsan Sedagati

08-400 213 41 · 0709-99 79 07


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter