Vidängsvägen 16

Bromma Traneberg / Stockholm kommun
2 700 000 kr
  • 2 rum
  • 54 kvm

ACCEPTERAT PRIS, VISNING 14/4.

Tillfälle att förvärva denna fantastiska gavellägenhet i klassiskt funkis! Lägenheten erbjuder genomgående fina golv och vacker fiskbensparkett i hall, vardagsrum och sovrum. Stora härliga fönster som ger bostaden ett oslagbart ljusinsläpp! Flertalet vackra detaljer som gör oss påminda om byggåret så som fönsterbeslag, fiskbensparkett och en tilltagen takhöjd.

Vardagsrummet går i neutrala färger och har utgång till en stor nyrenoverad balkong i bästa solläge. Här spelar solens strålar vackert över rummet från förmiddag till kväll. Vardagsrummet har fönster i två väderstreck, fiskbensparkett och plats för både soffmöblemang och matplats.

Sovrummet är för området väl tilltaget i yta och man får med enkelhet plats med både dubbelsäng och skrivbord. Här finner man även en klädkammare. Vacker fiskbensparkett och målade väggar. Fönster mot lugna och lummiga grönområden.

Fräscht arbetskök med ljusa ramluckor och arbetsytor i ek med kakel ovan. God maskinell utrustning med diskmaskin, spis, fläkt samt kyl/frys. Köket rymmer plats för matbord. Ekparkett och målade väggar.

Badrummet är stambytt från 2004. Vita kaklade väggar och ljus klinker på golvet. Badrummet erbjuder både plats för tvättmaskin, handfat, dusch och WC utan problem.

Läget är mycket eftertraktat i en fastighet endast några få hundra meter från Alviks Torg och Alviks tunnelbana för vidare färd in mot city med den gröna linjen på ca 10 minuter. Nere vid Alviks Torg kan ni dessutom ta tvärbanan mot Globen och Solna/Sundbyberg, spårvagnen mot Ålsten och Nockeby samt flertalet busslinjer. Kommunikationsmässigt så finns det inte så många bättre ställen att bo på. Från Alvik kan man på de fina cykelvägarna ta sig in till city på ca 15 minuter.

Bor man här har man både naturen med fina badplatser och joggingspår längs Mälarens strand nära till hands och för den träningsinbitne finns både den klassiska SALK-hallen och SATS nere vid torget eller om ni vill ta en skön joggingtur längs vattnet mot gamla Bromma. Vid Alviks Torg finns gott om butiker och restauranger samt allsköns service. Att kunna bo med ett så fint läge endast en bro från Kungsholmen är bland det bästa Bromma kan erbjuda.

Oskar Berge - Mäklare Bromma / Spånga

Storlek:

2 rum

Boarea:

54 kvm

Avgift:

4 568 kr

Slutbud:

2 700 000 kr (50 000 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Oskar Berge

Oskar Berge

0760-04 21 42


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter