Porfyrvägen 13

Bromma Traneberg / Stockholm kommun
2 710 000 kr
  • 2 rum
  • 41 kvm

Här erbjuds nu en fantastiskt lägenhet med ett otroligt ljusinsläpp från de tidsenliga och väl tilltagna hörnfönstret med utsikt mot Mälaren och Stockholms City. Kan med enkelhet och fördelaktigt delas av till en tvåa (registrerad som 2 rum och kök). Genomgående vacker fiskbensparkett, modernt kök, två hörnfönster, flertalet välbevarade originalbeslag på fönster och balkongdörr. Stambytt badrum. Balkong med utsikt mot Mälaren. Stabil förening med bra ekonomi och låga avgifter. Dessutom har föreningen egna garage och parkeringsplatser. En bro ifrån stan! Juridisk person kan accepteras!

Luftig entré med avhängningsmöjligheter och förvaring genom tre garderober. Vita målade väggar och mörkt praktiskt klinkergolv.

Köket har en öppen planlösning med vardagsrummet och är nyligen renoverat i ljusa toner. Kaklade väggar, laminat bänk, spis, fläkt och integrerad kyl/frys. Praktiskt mörkt klinkergolv.

Vardagsrummet är något alldeles extra! Fantastiskt ljusinsläpp och rymd genomsyrar hela rummet. Plats för stora möblemang utan att rummet uppfattas trångt. Utgång till balkong. Fiskbensparkett och vita målade väggar.

Sovrummet/sovalkov med plats för både säng, skrivbord och byråer. Fint hörnfönster som ger mycket karaktär och en härlig funkisdetalj och skvallrar om byggåret. Fiskbensparkett, vita målade väggar och förvaring i garderob. Sovrummet/sovalkov kan med mycket enkla medel göras om till ett avskilt sovrum genom att sätta upp en vägg.

Stammbytt helkaklat badrum med badkar med dusch, WC och handfat med tillhörande spegelskåp. El framdraget för tvättmaskin.

Lägenheten är belägen på en attraktiv adress i Traneberg med närhet till Mälarens vatten likväl som till Alvikstorg där man finner ett stort utbud av restauranger och caféer. Här finns även en ICA- butik, sportanläggningar så som Salkhallen och Sats samt tunnelbanans gröna linje som tar dig till Stockholm city på bara 15 minuter. Tvärbanan till både Solna och Sickla går från Alvik med stopp vid bland annat Bromma Blocks galleria för den shoppingsugna. Flertalet bussar som går upp i Traneberg/ Minneberg utgår även härifrån.

Oskar Berge - Mäklare Bromma / Spånga

Storlek:

2 rum

Boarea:

41 kvm

Avgift:

2 795 kr

Slutbud:

2 710 000 kr (66 098 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Oskar Berge

Oskar Berge

0760-04 21 42


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter