Marknadsvägen 121, våning 1

Täby Centrum / Täby kommun
2 925 000 kr
  • 3 rum
  • 81 kvm

Varmt välkommen till denna trivsamma och ljusa bostad om 81 kvm som idag disponeras som en 4:a med tre sovrum, men som ursprungligen är en 3:a. Här bor ni i populär och stabil HSB-förening med endast någon minuts promenadavstånd till Täby Centrum och utmärkta kommunikationer. Föreningen planerar att under 2019 påbörja en renovering av balkongerna som innebär en utbyggnad och inglasning av samtliga balkonger.

Lägenheten är belägen på första våningen med balkong i bästa solläge och med utsikt mot föreningens fina innergård. De 81 kvm erbjuder en mycket trivsam genomgående planlösning med fint ljusinsläpp. Vardagsrummet ger plats för möblering av soffa med soffbord samt tv-möbel, härifrån nås även den härliga balkongen som vetter mot den trevliga innergården. Två generösa sovrum med plats för dubbelsäng samt förvaringsmöbler. Genom att dela av det generösa vardagsrummet har man fått till ett funktionellt och smart planerat tredje sovrum. Köket är ljust och modernt med full maskinell utrustning bestående av integrerad diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd, spishäll, ugn, spisfläkt samt inbyggd mikrovågsugn. Badrummet är smakfullt renoverat, inrett med elegant kakel och klinker med underliggande golvvärme. Utrustningen består av handfat med kommod, handdukstork, spegelskåp med belysning, wc-stol samt dusch med vikbara glasdörrar. Infällda spotlight i tak ger bra belysning. Här har man även för bekvämlighet installerat både tvättmaskin och torktumlare.

Sammanfattningsvis är detta en mycket fin lägenhet med ljusa fräscha ytskikt, ett modernt kök och renoverat badrum. Den genomgående planlösningen ger ett härligt ljusinsläpp. Här bor man fördelaktigt långt in på föreningens andra gård utav fem, vilket ger ett otroligt lugnt och skyddat läge. Balkongen har ett fördelaktigt läge mot den fina innergården istället för mot gata.

Brf Volten är en välskött och populär HSB förening med låga avgifter där TV-utbud från Comhem och p-plats ingår i avgiften. Föreningens fastighet består av 830 stycken lägenheter i fem kringbyggda gårdar. Föreningen ligger ett stenkast ifrån utbyggda Täby Centrum som har ett brett utbud av affärer för shopping, service och populära restauranger. Precis utanför centrumet finns ytterligare generöst utbud av restauranger, caféer, träningsanläggningar samt simhall och mycket mer.

När du bor i Täby har du aldrig långt till grönområden eller badplats. Inte långt från bostaden ligger de trevliga motionsspåren och promenadstråken i Ensta och kring Näsbyviken. Samma sak gäller såväl Norskogens utomhusbad som Näsa Ängs havsbad. Dessutom är det bara ca 2 km till Näsbyvikens båtliv, Djursholms golfklubbliv och Rönningesjöns fågelliv.

Flera attraktiva skolor ligger i området, däribland Byängskolan bara ett stenkast från lägenheten. På promenadavstånd ligger Tibble Fria Gymnasium, Täby Enskilda Gymnasium samt ÅVA Gymnasium.

Boende intill Täby Centrum har utmärkta kommunikationer att tillgå. Med Roslagsbanan tar du dig på ca 20 min till Östra Station. Från Täby Centrums bussterminal utgår flertalet busslinjer.

Varmt välkommen på visning!

Ulrika Detlofsson - Mäklare Täby

Storlek:

3 rum

Boarea:

81 kvm

Avgift:

3 745 kr

Slutbud:

2 925 000 kr (36 111 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Ulrika Detlofsson

Ulrika Detlofsson

0739-62 61 14


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter