Klippgatan 16A, 7 tr

Solna Centrum / Solna kommun
2 520 000 kr
  • 1 rum
  • 46 kvm

Toppfräsch bostad högt upp i huset på populära Klippgatan!

Högt upp i huset på populär adress med endast 5 minuters promenad till Solna C och tunnelbana hittar ni denna toppfräscha lägenhet med ljusa och diskreta ytskikt. Passar er som har högt ställda krav på skick och standard. Funktionellt boende för såväl en som två personer. Bara att flytta in.

Optimalt planerade kvadratmeter med sällskapsvänligt vardagsrum som erbjuder flera goda inredningsalternativ samt generös förvaring i garderober. I anslutning till vardagsrummet finns lägenhetens sovalkov som ger en naturlig och avskild del för sängen. Modernt och stilrent kök med gott om arbetsyta och förvaring i både under- och överskåp. Fräscht badrum med klinkergolv och helklaklade väggar i vitt.

På Klippgatan bor Ni i ett lugnt och centralt läge vid Solna C med sitt rika utbud av butiker, restauranger och service m.m. Utmärkta kommunikationer med T-bana (tar endast 10 min till T-centralen) och bussar med täta förbindelser.

Närhet till flera lummiga grönområden för promenad/motionsrunda. Här ligger bl a Skytteholmsparken och Huvudstafältet. På 10-15 minuters promenad tar man sig till Huvudsta strand, ett kulturområde med vackra Huvudsta slott med tillhörande annexbyggnader, 4-H gård med djur, bad- och solklippor. Där ligger även Pampas Marina som erbjuder populär brunch på helgerna. Än mer grönområden ligger vid Råsta- Lötsjön och Hagaparken.

Lawan Farag - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

1 rum

Boarea:

46 kvm

Avgift:

2 405 kr

Slutbud:

2 520 000 kr (54 783 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter