Glimmervägen 14

Lundby / Örebro kommun
2 200 000 kr
  • 5 rum
  • 113 kvm

Välkomna till ett bekvämt boende på ett plan i trevliga Lundby!

Nu finns äntligen möjligheten att förvärva detta härliga kedjehus i populära och barnvänliga Lundby!

Här välkomnas du av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter med inbyggd garderob samt hatthylla. Via hallen når man även bostadens badrum samt mindre wc. Det stora badrummet har en tvättstuga med tvätt- och torkskåp samt dusch, vidare in finns badkar, wc, spegelskåp samt kommod. Badrummet har kakel på väggar samt klinker på golv i ljusa färger.

Till höger om hallen når man bostadens vardagsrum som har plats för både soff- och matgrupp, här går det även att göra en del av vardagsrummet till ett till sovrum om så önskas. Vidare finner man två rymliga sovrum.

Köket blir ljust och stort tack vare dom stora fönstren som ligger i söder läge och dörren med stora glaspartier som leder ut mot bostadens baksida och altan. Köket har gråa luckor och vitt kakel ovanför den rostfria köksbänken och har gott om förvaring. Via köket finner man även två till sovrum. Det ena sovrummet som är master bedroom har gott om förvaring i form av en stor garderobsvägg.

Bostadens framsida har ett fantastiskt läge med förmiddagssol där frukost och lunch kan avnjutas. På baksidan finner man en fin altan i trä och vidare ut trädgården samt en allmänning med lekplats.

Här bor man i ett lugnt och trevligt område nära vacker natur, matbutiker, restauranger och apotek vid Eurostop. Det är promenadavstånd till Lundbyskolan och busshållplats med tre busslinjer till city och Universitetet.

Varmt välkommen på visning!

Frida Henriksson - Mäklare Örebro

Storlek:

5 rum

Boarea:

113 kvm

Tomtarea:

342 kvm

Slutbud:

2 200 000 kr (19 469 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Frida Henriksson

Frida Henriksson

0761-80 24 10


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

HitCounter