Sollentunavägen 275

Sollentuna Häggvik / Sollentuna kommun
2 110 000 kr
  • 1.5 rum
  • 38 kvm

Perfekt 1,5:a högst upp i fastigheten med balkong i sydost läge

Bli först med att flytta in i denna optimalt planerade och ljusa 1,5.a med sovalkov högst upp i huset. Lägenheten har genomgående hög standard med komfort som endast nyproduktion kan erbjuda. En stor balkong om 7 kvm. Observera att bilderna är endast exempelbilder från en annan lägenhet i föreningen.

Värme, vatten, digital TV, IP-telefoni och bredband ingår i avgiften.

Häggvik är en trygg och etablerad stadshybrid där stad möter natur och kultur. Här har du nära till två sjöar och kan dagligen promenera genom en vacker och levande kulturmiljö med närhet till bland annat Edsbergs slott och slottspark. I området där vikingaskepp en gång rullades på stockar ligger nu en livlig och växande stadsmiljö. Häggvik är samtidigt en oas för dig som är sport- och friluftsintresserad. Här finns bland annat en skidbacke, en snowboardpark, en golfbana, ett nyrenoverat badhus, flera volleyboll- och tennisbanor samt en bowlinghall. Skridskor kan du åka både på Edsviken och på spolade skridskobanor.

Närheten till kommunikationer gör området både naturnära och centralt. Här är varken Sollentuna centrum eller Stockholms innerstad särkilt långt borta. Med pendeltåget tar du dig in till Stockholm City på 14 minuter och bara några stationer eller hållplatser bort ligger flera stora köpcentrum som Sollentuna Centrum, Mall of Scandinavia, Kista Centrum och Stinsen.

Victor Mastaeli - Mäklare Sollentuna

Storlek:

1.5 rum

Boarea:

38 kvm

Avgift:

2 264 kr

Slutbud:

2 110 000 kr (55 526 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Victor Mastaeli

Victor Mastaeli

0720-02 35 33


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig

Bilder

Planritning

HitCounter