Västergatan 6

Pålsboda / Hallsberg kommun
1 350 000 kr
  • 5 rum
  • 138 + 60 kvm

Här på Västergatan 6 välkomnas vi av en härlig trädgård med flera fruktträd och gott om plats för utomhusaktivitet tillsammans med hela familjen!

Bostaden upplevs charmig med tydliga spår från 1920-talet men med moderna och smakfullt utvalda inslag. Huset är ljust, hemtrevligt och är byggt på en höjd vilket ger er ett bra insynsskydd men även en härlig utsikt ut mot grannskapet. På entréplanet återfinns två rymliga entréer, gästtoalett, kök, vardagsrum och ett genomgångsrum mellan köket och det fantastiska uterummet.

Uterummet är försett med en luft-luftvärmepump som skapar ett trevligt klimat från tidig vår till sen vinter. Här är golvet och väggarna isolerade och taket är ett så kallat vår/höst tak vilket tillsammans ger er möjlighet att nyttja den härliga ytan när termometern visar närmare -10 grader utomhus. Ni har också en AC-funktion som gör att ni smidigt kan skapa ett behagligt klimat även under de varmare sommardagarna. Glaspartierna som enkelt kan skjutas undan mot ett altandäcket ger också en luftig känsla till uterummet.

Bostaden har också tre rum på övervåningen som idag används som sovrum och kontor men de kan smidigt anpassas efter era önskemål. Här finns också ett större badrum och en trappa upp till vinden. På vinden är takhöjden så pass hög att vi kan stå upp vilket också skapar framtida utvecklingsmöjligheter om ni så önskar.

Här bor ni annars i ett lugnt och barnvänligt område. Ni har också nära till Folkasboskolan (F-9) samt cykel och gångavstånd till ICA Nära i Pålsboda. Det genomförs även byggnationer av ny väg till Pålsboda från Örebro vilket ger er tryggare pendlingsmöjligheter men också kortare pendlingstid i framtiden.

Varmt välkomna på visning!
Andreas Ståhl - Mäklare Örebro

Storlek:

5 rum

Boarea:

138 kvm

Biarea:

60 kvm

Tomtarea:

1 071 kvm

Slutbud:

1 350 000 kr (9 783 kr/kvm)

(Inkl. Biarea 6 818 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Andreas Ståhl

Andreas Ståhl

0761-80 24 08


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Anders Olsson

Anders Olsson

0761-80 24 09


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

HitCounter