Nästegårdsvägen 36B

Lillån / Örebro kommun
1 825 000 kr
  • 4 rum
  • 99 kvm

Varmt välkomna till Nästegårdsvägen 36B!

Nu finns chansen att förvärva detta bostadsrättsradhus i fint läge i populära Lillån!

Här välkomnas vi av en rymlig hall med klinkergolv och gott om plats för avhängning. I direkt anslutning till hallen återfinns ett badrum som precis som övriga entréplanet är försett med vattenburen golvvärme. Badrummet har också tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk ovanför som förenklar vardagen. Längre in i bostaden når vi det härliga köket som tillsammans med vardagsrummet bundits samman på ett smakfullt sätt, här står umgänge med familj och vänner i fokus. I vardagsrummet finns också utgången till bostadens altan vilket ger en ljus och luftig känsla till hela nedervåningen.

På det övre planet i bostaden möts vi av en möblerbar hall där det finns utrymme för vardagsrumsmöbler men också en kontorsdel idag. Här finns också en balkong som ger er en härlig utsikt över grannskapet. Övervåningen är också försedd med två sovrum som har god plats för förvaring i form av garderober och ett badrum där det finns utrymme för badkar om så önskas. På övervåningen finns också möjlighet för er som behöver ytterligare rum att ta yta från den möblerbara hallen för att bygga till ett extra sovrum.

Några av de tillval som är gjorda är den mörka granitskivan i köket, handdukstorkar i badrummen, spotlights i hall, i badrum samt i fönstersmygar. Dessa tillval skapar en exklusiv känsla till hela bostaden.

I Lillån bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till det mesta. Ni kan njuta av naturen men också ta er till city på ett snabbt och smidigt sätt om ni så önskar via buss, cykel eller bil. Här finns också närhet till Lillåns Norra skola (F-9) , vårdcentral och folktandvård.

Välkomna på visning!

Andreas Ståhl - Mäklare Örebro

Storlek:

4 rum

Boarea:

99 kvm

Avgift:

4 775 kr

Slutbud:

1 825 000 kr (18 434 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Andreas Ståhl

Andreas Ståhl

0761-80 24 08


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Axel Bofeldt

Axel Bofeldt

0761-80 24 06


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

HitCounter