Spannarpsgränd 4

Spannarpsgränd 4

Östbergahöjden / Årsta Park / Stockholm kommun
2 760 000 kr
  • 4 rum
  • 87 kvm
Anmäl intresse

Ett stort boende perfekt för familjen!

**Accepterat pris 2 760 000 kr **

En toppenfin 4:a belägen i en fastighet byggd år 2006. Under våren 2018 har lägenheten renoverats med nytt parkettgolv, kök och vitmålade väggar.

Välkommen till Spannarpsgränd 4! Lägenheten ligger på bottenplan med en stor mysig uteplats i solläge! Detta skapar en fantastisk radhuskänsla. Du välkomnas av en generös hall som öppnar upp för genomgående parkettgolv och vitmålade väggar i alla rum. Med stora sällskapsytor och god förvaring är denna lägenhet det självklara valet för familjen. Det luftiga och härliga vardagsrummet förenas med köket i en öppen planlösning vilket skapar en perfekt plats för sociala umgängen. Rummet får naturligt ljusinsläpp via stora fönster och här finns också utgången till lägenhetens fantastiska uteplats.

Ditt nya boende ligger i ett lugnt och barnvänligt kvarter med närhet till både grönska och god service. En kortare promenad bort finns Årstafältet att tillgå med bl.a. driving range, spelplan för rugby samt ett område för spontanidrott. I området ligger ett flertal förskolor och skolor vilket gör det till ett bra läge för barnfamiljen.

I Östberga finner ni Coop Nära som ligger intill den populära Stamparken. Det finns även ett jättemysigt och trevligt bageri på Stamgatan 2. I övrigt finner ni en pizzeria, livsbutik, sushirestaurang och ett nytt bibliotek i området.

Goda kommunikationer med gångavstånd till tvärbana och pendeltåg vid Årstaberg. Med pendeltåg tar det cirka 20 minuter in till Stockholm City och väl inne på T- Centralen finns flertalet tunnelbanelinjer som tar dig runt om i Stockholm. Ett stenkast från lägenheten finns också en busshållsplats som tar dig till Liljeholmen och Gullmarsplan på ca 10 minuter.

Varmt välkommen på visning!

Amanda Rissanen - Mäklare Älvsjö

Storlek:

4 rum

Boarea:

87 kvm

Avgift:

5 833 kr

Pris:

(31 724 kr/kvm) 2 760 000 kr

Budgivning pågår

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Spannarpsgränd 4, Östbergahöjden / Årsta Park.

HitCounter