Torrevieja - Los Balcones - Costa Blanca

Torrevieja - Los Balcones - Costa Blanca

169 000 €
  • 3 rum
  • 63 kvm
Anmäl intresse

Superfin penthouse-lägenhet med stor solig takterrass i Los Balcones.

I Torrevieja finner du denna underbara penthouse-lägenhet. Lägenheten disponeras med två sovrum, två badrum, vardagsrum och kök i öppen planlösning. Bäst av allt är att lägenheten har en privat takterrass på hela 57 kvm! Här kan man njuta till fullo med goda vänners lag i kombination med allt som är gott med Spanien och värmen.
Som ägare till denna underbara lägenhet så kommer ni ha en egen parkeringsplats och tillgång till en härlig gemensam pool för de lata dagarna som man inte vill gå ner till stranden. Lägenheten är belägen i ett lugnt område med närhet till havet, restauranger och faciliteter.

Torrevieja är en underbar stad i provinsen Alicante med ca 100,000 invånare. Torrevieja har länge varit det självklara valet för skandinaver som söker sig till solen, med sin närhet till Alicante flygplats och sina vackra och populära badstränder. Torrevieja har något att erbjuda alla då den bjuder på en härlig mix av sol, kultur, uteliv och golf. För den golfintresserade finns ett flertal populära golfbanor bl.a. Las Colinas golf utsedd till Spaniens bästa golfbana 2016 och 2017. Här finns även fyra spännande vindistrikt med arrangerade guidade turer som avslutas med provsmakning.

Välkommen ned för visning.

Mayis Garoian - Mäklare Costa Blanca

Storlek:

3 rum

Boarea:

63 kvm

Avgift:

30 €

Pris:

(2 683 €/kvm) 169 000 €

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Bilder

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Torrevieja - Los Balcones - Costa Blanca, .

HitCounter