Ugglestigen 3

Oxhagen / Örebro kommun
2 600 000 kr
  • 4 rum
  • 96 kvm

Fint enplanshus i populärt och barnvänligt kvarter!

Välkomna till detta charmiga och välplanerade kedjehus i Västra Oxhagen. Bostaden är belägen på en återvändsgata i ett lugnt och barnvänligt bostadsområde.

Här välkomnas du av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter direkt till vänster. Köket är trivsamt med en naturlig matplats framför det stora fönstret som skapar ett behagligt ljusinsläpp. Det stora vardagsrummet är perfekt för sociala tillställningar och här finns gott om plats för stor soffgrupp, soffbord, tv-bänk samt övrigt möblemang. Från det större sovrummet samt vardagsrummet finns utgångar till den trevliga baksidan med två altaner. Här kan du avnjuta många soliga dagar och önskas skugga finns det tak över båda altanerna. Baksidan har en fin gräsmatta och två mindre trädgårdsland samt ett stort välskött äppelträd som inte bara ger frukt utan också fungerar som insynsskydd för grannen.

Huset erbjuder i dagsläget tre sovrum. Det finns dock möjlighet att bygga ut vardagsrummet för att göra ytterligare ett sovrum om så önskas.
Bostaden har ett stort badrum samt en mindre wc, båda är stilrent helkaklade i vitt och svart. Badrummet har både dusch och badkar och givetvis golvvärme så man slipper kalla fötter.

Oxhagen är ett lugnt och trivsamt område med stora grönytor på ett bekvämt avstånd från city. Karlslundsskogen och Varbergaskogen ligger liksom Haga centrum på gångavstånd från bostaden samt busshållsplats alldeles runt hörnet. Förskola finns i närområdet samt grundskola på Björkhagaskolan.

Varmt välkommen på visning!

Storlek:

4 rum

Boarea:

96 kvm

Tomtarea:

428 kvm

Slutbud:

2 600 000 kr (27 083 kr/kvm)

Kontakt

Extra kontaktperson

Andreas Ståhl

Andreas Ståhl

0761-80 24 08


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter