Fallskärmsgatan 2, 3tr

Skarpnäck / Stockholm kommun
2 850 000 kr
  • 4 Rum
  • 90 kvm

Unik lägenhet högst upp i huset med fönster i tre väderstreck!

Unik 4:a högst upp i huset med fönster i tre väderstreck och en tilltalande planlösning! Bostadens 90 kvadratmeter är fördelade över ett ljust och väl tilltaget vardagsrum, ett stort arbetsvänligt kök med plats för större matgrupp, tre bra sovrum, ett rymligt badrum samt wc. Ett perfekt beläget boende nära service, kommunikationer och grönområden. Områdets unika karaktär tillsammans med det vackra naturnära läget gör detta boende till en riktig pärla. I nära anslutning finns lekplatser och gräsytor för barnen. I Skarpnäck finns flertalet förskolor och skolor att välja på

Närheten till både city och grönskande natur är vad som gör Skarpnäck till ett attraktivt bostadsområde. Nacka naturreservat, Hellasgården, Söderbysjön, Ältasjön och Flatenbadet ligger inom behagligt cykelavstånd och attraherar många naturälskare.

Längs Skarpnäcks Allé finns allt du kan tänkas behöva i serviceväg; livsmedelsaffärer, restauranger, konditori, frisör, bibliotek, apotek, tandläkare, skomakare och gym. För den som vill storhandla finns dessutom Hemköp på Gråhundsvägen med generösa öppettider, manuell chark- och fiskdisk och ett stort varierat sortiment.

Kommunikationerna är mycket goda och med tunnelbanans gröna linje når man T-centralen på 19 minuter. Du har dessutom nära till flera busslinjer, som trafikerar större delen av söderort. Med buss 181 når man snabbt och smidigt Farsta Centrum med sina hundratal butiker. Dessutom finns buss 180 till Kärrtorp, 172 till Norsborg via Hökarängen och Huddinge, 173 till Skärholmen, via Bandhagen och Älvsjö med ett stopp vid Ikea. Samt 816 till Gullmarsplan. För bilburna tar Tyresövägen och Nynäsvägen dig till och från city..

Varmt välkomna på visning!

Peter Jakaczynski - Mäklare Tyresö

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

90 kvm

Avgift:

5 257 kr

Slutbud:

2 850 000 kr (31 667 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Peter Jakaczynski

Peter Jakaczynski

0737-30 60 01


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter