Smedsbacksgatan 11, 6tr

Gärdet / Östermalm / Stockholm kommun
8 500 000 kr
  • 4 rum
  • 113 kvm

Fantastisk 4:a med högt och fritt läge!

Nu har du äntligen chansen att förvärva denna mycket eftertraktade lägenhet om 113 kvm med fantastiskt ljus där solen lyser in i hela lägenheten från morgonen till sen kväll.

Lägenheten är högt belägen på våning 6 i huset och har fri utsikt samt ett fantastiskt gavelläge. Här får ni som köpare tillgång till stora sociala ytor utöver det vanliga, öppen spis samt två balkonger. Lägenheten är smakfullt renoverad med moderna materialval som samspelar väl med de klassiska funkisdetaljerna som den vackra fiskbensparketten, stengolvet i hallen och vackra fönsterbräden i marmor.

Lägenheten har en rymlig hall med plats för ytterkläder och skor, från hallen nås lägenhetens gäst-wc. Stort och ljust vardagsrum med matrum och yta för all önskvärd inredning. Här finns även en fungerande öppen spis perfekt för mörka höst & vinterkvällar. Från vardagsrummet nås den fantastiska balkongen som är belägen i sydvästläge med fri utsikt.

Fint kök utrustat med inbyggd ugn och mikrovågsugn, spishäll, fläkt, diskmaskin samt kyl & frys. I köket ryms även ett litet matbord och från köket nås den mysiga balkongen med morgon-och förmiddagssol. Tre stora och ljusa sovrum med god förvaring. Fräscht stambytt badrum utrustat med dusch, wc, handfat, handdukstork samt golvvärme.

Det finns gott om förvaring i flertalet inbyggda garderober och det finns en tvätthörna med tvättmaskin. Väggar och tak är ljusa och det finns stora inredningsytor i alla rum, hög takhöjd samt många och stora fönster. Till lägenheten disponeras ett källarförråd. Lägenheten skulle kunna gå att göra om till en 5:a om köket flyttas ut i vardagsrummet, se alternativ planlösning. En sådan renovering måste dock alltid godkännas av föreningen.

På promenadavstånd ligger Tessinparken, Östermalms IP, Kungliga Tennishallen, Ryttarstadion, Gärdesfälten och Djurgården. Nära avstånd till Karlaplan med dess galleria Fältöversten där ett stort utbud av restauranger, butiker och annan service erbjuds.

Fastigheten ligger på en lugn återvändsgata, full av grönska med öppna ytor mellan husen. Tunnelbana Gärdet hittas några minuter bort från huset och likaså populära ICA Gärdet. Flertalet olika restauranger och caféer finns i kvarteren och du hittar både SATS, Friskis & Svettis samt Gärdets utomhusgym en bit bort. Buss 1, 54 och 91 nås på bara minuters avstånd och buss 4 nås vid Tessinparken. Området är lugnt och tyst helt i funkisstil och det är även lätt att hitta parkering på de omgivande gatorna.

Varmt välkommen på visning!

Malin Sjöblom - Mäklare Gärdet / Östermalm / City

Storlek:

4 rum

Boarea:

113 kvm

Avgift:

6 611 kr

Slutbud:

8 500 000 kr (75 221 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter