Hammarby Alle 24, Plan 6

Hammarby Sjöstad / Stockholm kommun
Kommande bostad
  • 3 rum
  • 78 kvm
Anmäl intresse

Ljus trea, högt upp i huset med balkong i söderläge

Varmt välkommen till denna välplanerade trea belägen högt upp i huset med balkong i söderläge. Denna bostad utmärker sig i flera avseenden med genomgående stilrena materialval, fantastiskt ljusinsläpp, goda förvaringsmöjligheter och generösa sällskapsytor.

När ni först kliver in genom dörren möts ni av en välkomnande hall med praktiskt klinkergolv och generös förvaring. Vidare in i bostaden finner ni det välutrustade köket med stilrena materialval och goda arbetsytor. Matplatsen har en naturlig placering intill burspråket som ger ett fantastiskt ljusinsläpp och fri utsikt över Hammarby Allé. Från köket nås bostadens rymliga vardagsrum där gott om plats finns för soffgrupp och annat möblemang. Härifrån nås balkongen i söderläge om ca 6 kvm, där sommarkvällar kan avnjutas framför grillen.

Avskilt från de sociala ytorna finner ni bostadens två sovrum. Det stora sovrummet är väl tilltaget med plats för dubbelsäng, sängmöbler samt generös förvaring i form av fem garderober. Det andra sovrummet är rymligt och fungerar perfekt som ett barnrum, med plats för säng och annat möblemang. Härifrån nås även bostadens klädkammare/förråd.

Sist men inte minst ett stort och fräscht helkaklat badrum med bekvämligheter som golvvärme, torktumlare samt tvättmaskin.


Här bor ni med ett fantastiskt läge där ni kan njuta av prisbelönta promenadstråk utmed kajen och Hammarby Kanal. Samtidigt är det mindre än 10 minuters promenad till Södermalm med sitt breda utbud och sin storstadspuls. Promenadstråken sträcker sig även utmed Sickla Kanal och bortåt Hammarbybacken och Sickla Sjö.


Kommunikationerna är utmärkta. Genom området går tvärbanan som sträcker sig från Sickla till Solna Station via Gullmarsplan och Liljeholmen. Som ett alternativ finns buss 74 som går genom området från Sickla Köpkvarter till Mariatorget och buss 71 som trafikerar mellan Sickla udde och Slussen. Nattetid trafikerar buss 96 området. På behagligt promenadavstånd ligger den lokala färjan M/S Lotten som kör mellan Barnängsbryggan på Södermalm, Lumabryggan i Hammarby Sjöstad och Henriksdalshamnen. Färjan M/S Emelie trafikerar även den mellan Barnängsbryggan, Luma och Henriksdalshamnen, men fortsätter sedan vidare till Nybroplan via Masthamnen och Djurgården. Inom ett par år kommer även tunnelbanenätet att byggas ut och Sjöstan får enligt plan även tunnelbanetrafik.


Servicen är mycket god och på promenadavstånd finns både Ica, Coop och Lidl samt kaféer, småbutiker, vårdcentral, systembolag och apotek. I området finns flera förskolor och grundskolor, exempelvis Vittra Lumapark och Sjöresan, Fryshuset och Sjöstadsskolan. I och omkring Hammarby Sjöstad finns dessutom flera gymnasieskolor med olika inriktningar. Här finns ett brett utbud av restauranger, för att nämna några finns här Texas Long Horn för den hungrige, sushirestaurangen Tezukuri, italienska restaurangen Pane Fresco, populära Krubb för hamburgeälskaren eller varför inte gå till Hemma hos Kaj för ett festligt restaurangbesök vid kajen.


För evenemangs- och idrottsintresserade finns Globen, Hovet och Tele2 Arena inom behagligt avstånd. Vintertid kan man åka skidor i närbelägna Hammarbybacken, med ett populärt utegym beläget vid foten, och som även sommartid ger en magnifik utsikt över hela Stockholm. På bekvämt avstånd ligger även Nackareservatet där du kan njuta av vackra omgivningar och natur året om. I reservatet finns även Söderbysjöns badplats, Hellasgården, löp- och skidspår och mountaintbikebanor.

Hanna Parwén - Mäklare Hammarby Sjöstad / Johanneshov

Storlek:

3 rum

Boarea:

78 kvm

Avgift:

4 573 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Extra kontaktperson

Ehsan Sedagati

Ehsan Sedagati

08-400 213 41 · 0709-99 79 07


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Hammarby Alle 24, Plan 6, Hammarby Sjöstad.

HitCounter