Åstorpsringen

Stockholm kommun
Kommande bostad
  • 3 Rum
  • 69 kvm
Anmäl intresse

Underbar Gavellägenhet med optimal planlösning och rymlig balkong i söderläge.

Välkomna till denna underbara gavellägenhet om 69 välplanerade kvadratmeter med rymlig balkong i söderläge. Här bor du i modern fastighet från 2005 med rymlig hiss och fina gemensamma utrymmen.

Lägenheten fullkomligt badar i ljus tack vare flertalet stora fönster i tre väderstreck och det höga läget. Smakfullt kök med full maskinell utrustning och rymlig matplats för 6 personer, härifrån når man även barnrummet/kontoret och lägenhetens generösa balkong som ligger i söderläge och erbjuder sol under hela dagen. I anslutning till köket ligger vardagsrummet med stora fönsterpartier och gott om plats för stor soffa och möblemang. Trivsamt sovrum med fönster i två väderstreck och en rymlig walk in closet/förråd,
väl tilltaget badrum med badkar och tvättpelare samt funktionell hall med en platsbyggd garderob.

Läget är utmärkt med gångavstånd till två tunnelbanestationer, Blåsut samt Hammarbyhöjden. Båda linjerna trafikerar Södermalm samt T-centralen. Bara ett stenkast bort ligger Dalen centrum, där det bl.a. finns tillgång till T-bana, apotek, ICA, gym, simhall, bibliotek, frisör, blomsterhandel samt restaurang. Det finns även en liten matbutik (Handlarn) precis i närheten som säljer det viktigaste. På gatan där Handlarn ligger finns också en pizzeria och frisör. Det finns även ytterligare shopping vid Globen med drygt 60 butiker och ett flertal restauranger. Väl där finns även nya Tele-2 Arena med ytterligare restauranger och nöjen så som bowling och äventyrsgolf att njuta av.

I direkt närhet finns även trevliga Nytorps gärde med lek- och badplats. Det är inte heller långt till Nackareservatet med bad, golfbana och belysta motionsslingor.
I Slakthusområdet planeras det dessutom för ytterligare bostäder, handel, kontor och verksamheter. För den som vill ta sig in till T-centralen tar resan endast ca 13 minuter med tunnelbanans gröna linje. Med bil når du snabbt och enkelt de större påfartslederna. Detta är helt enkelt ett område att stortrivas i.

Per Knaust - Mäklare Farsta, Sköndal, Skogås & Trångsund

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

69 kvm

Avgift:

3 775 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Ansvarig mäklare

Per Knaust

Per Knaust

08-400 29 603 · 0708-99 79 47


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Åstorpsringen

HitCounter