Tvingvägen 28, 1tr

Tvingvägen 28, 1tr

Telefonplan / Stockholm kommun
1 895 000 kr
  • 1 rum
  • 27 kvm
Anmäl intresse

Låg avgift - Nära T-bana Telefonplan - Diskmaskin - 1 Gbit/s bredband

Välkommen till en snyggt renoverad 1:a på kort promenadavstånd från Telefonplans tunnelbanestation. Här bor du i kvadratsmart och lättmöblerad lägenhet med en yteffektiv planlösning. Köket renoverades smakfullt 2017 i gråa nyanser med gott om förvaring och fullt utrustad maskinpark med bl.a. inbyggd micro och diskmaskin. Badrummet renoverades i samband med bostadshusets stambyte 2011. Stort allrum med en rejäl takhöjd vilket ger en känsla av rymd.

Mycket bra förening med flera stora renoveringar utförda, bl.a. har bergvärme installerats vilket ger låga driftskostnader. Nya säkerhetsdörrar och entréportar har installerats under 2017 och inom kort kommer även trapphusen att målas om. Dessutom ingår TV och bredband med hastighet på 1 Gbit/s för endast 89 kr/månaden.

Attraktivt läge med mycket kort promenadavstånd till Telefonplans T-banestation som tar dig in till Centralen och vidare till bl.a KTH och Stockholms Universitet utan byten. Vid Telefonplan finner du bland annat trendiga Restaurang Landet, SATS, klättercenter, A.B café, Hemköp och nyöppnade ICA Supermarket. Härifrån går även buss nr 147 till Liljeholmen med galleria innehållandes ca 90 butiker, all tänkbar service och flera mataffärer. På kort promenadavstånd finner du även Västberga handelsplats med bl.a. stora Coop och Systembolaget. I området ligger populära Västbergaskolan och flertal förskolor och i anknytning Västberga IP. Området är naturvänligt och lugnt då man bor granne med villakvarter utan genomfartstrafik med fina promenadstråk och närhet till Mälaren med badplatser och fina Vinterviken.

Erik Delteus - Mäklare Liljeholmen

Storlek:

1 rum

Boarea:

27 kvm

Avgift:

1 625 kr

Pris:

(70 185 kr/kvm) 1 895 000 kr

Aktuellt bud:

2 100 000 kr (77 778 kr/kvm)

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Ansvarig mäklare

Erik Delteus

Erik Delteus

0708-99 49 30


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Tvingvägen 28, 1tr, Telefonplan.

HitCounter