Vittangigatan 45

Vällingby Centrum / Stockholm kommun
2 560 000 kr
  • 3 rum
  • 69 kvm

Smakfullt renoverad 3:a. Balkong med fantastisk vy över området och föreningens grönskande trädgård!

Hjärtligt välkommen till en mycket fin 3:a med ett härligt och fritt läge! Här bor ni mycket centralt nära fina grönområden, bra kommunikationer och stort serviceutbud. Mycket fin och ljus lägenhet, optimalt planerad med stora härliga rum som ger generösa sällskapsytor. Fönster som ger ett vackert ljusinsläpp. Innanför lägenhetsentrén möter en ljus och välkomnande hall med vacker vy mot vardagsrum. Inbjudande hall med gott om plats för all tänkbar hallmöblering som exempelvis hatthylla och inbyggda garderober med gott om förvaringsmöjligheter. Stilfullt och modernt kök med plats för matbord som rymmer 4-6 personer. Gott om förvaringsmöjlighet och goda arbetsytor. Maskinell utrustning i rostfritt. Rymligt och ljust vardagsrum med trevlig och möblerbar balkong med härlig vy över området och föreningens grönskande trädgård. De stora och lättmöblerade sovrummen rymmer b.la. dubbelsäng och det finns även plats för exempelvis byrå eller skrivbord samt garderober. Det helkaklade badrummet är stambytt år 2002 och erbjuder ett badkar, tvättställ med kommod och spegelskåp samt spotlights. Förberett för tvättmaskin för dig som önskar sätta in det. Lägenheten renoverades 2015 med vacker ekparkett och vitmålade väggar. Detta är ett hem att trivas i och som bör upplevas!

Brf Vällingbypennan är populär och välskött bostadsrättsförening med stabil ekonomi och flertalet stora renoveringar gjorda. Till lägenheten hör även ett rymligt förråd samt ett mindre matkällarförråd.

Optimalt och centralt läge. Bostaden är beläget intill det moderna Vällingby Centrum med bra shopping, biograf och ett flertal butiker, caféer och restauranger. Mycket bra kommunikationer med flertal busslinjer och tunnelbana. För den som önskar finns det gott om idrottsplatser i närområde, vackra omgivningar och fina promenadstråk samt de trevliga Nälsta- och Vällingbybaden och Mälaren med dess vackra omgivningar och fina promenadstråk.

OMRÅDESBESKRIVNING: Härliga Vällingby, känt som den första ABC-staden - Arbete, Bostad, Centrum - har kvar 50-talscharmen även om själva centrumdelen har genomgått en ordentlig modernisering. I Vällingby centrum blandas torghandel med unika butiker, affärskedjor, arbetsplatser, restauranger, kulturinslag och den anrika biografen Fontänen. T-banestationen Vällingby är knutpunkt för många busslinjer och man tar sig snabbt till olika bostadsområden. Stora delar av Vällingby är av kulturhistoriskt intresse. Inte minst Vällingbyhöjden och de arkitektritade husen, som verkligen andas 50-tal. Runt omkring i hela Vällingby finns härliga grönområden och trevliga bostadskvarter. För motionären finns flertalet sportanläggningar och vid t ex Grimsta finns fina löparspår. För cyklisten tar det inte många minuter till Mälaren och olika badplatser. Uppskattade är också alla de små parker som finns i området. Runt om växer nya bostadsområden fram, där trevliga lägenheter och radhus byggs. Här i Vällingby möter man en mix av barnfamiljer, yngre och äldre personer. Vill du bo i Vinsta, Nälsta, Råcksta, Grimsta, Kälvesta eller på Vällingbyhöjden? Välj var du vill bo. Du kommer att trivas! SKOLOR/BARNOMSORG: Grundskola: Vällingbyskolan, F-9. Nälstaskolan, F-6, Vinstaskolan, F-6. Förskola/Barnomsorg: Flera kommunala och privata daghem finns i området. Stadsdelsförvaltningen, tel: 08-50804000. KOMMUNIKATION: Busslinjerna 118, 158 och 179 trafikerar området och tunnelbanestationen i Vällingby. NATUR OCH FRITID: Vällingby har det bra som har både inomhusbad ett utebad samt flera gym. Gym och simhall ligger mycket nära, på vägen till T-banan. Sommartid har utomhusbassängen Nälstabadet öppet. Där finns även gym och de stora ängarna invid badområdet är som gjorda för idrottsutövning av alla slag. Vintertid är det bara att ta fram längdskidorna och ta en tur på de snöklädda fälten. Sommartid är det bara att ta fram bollen eller löparskorna. Flera fotbollsplaner finns inom området, t ex Nälsta bollplan (Täbylundsvägen). Närheten till både Vällingby C och Spånga C gör att många föredrar att nyttja de idrottsanläggningar som finns där. KULTUR OCH NÖJEN: Många fornlämningar finns i området, som exempel kan nämnas de lämningar man funnit vid Järneksvägen, som vittnar om en boplats från yngre järnåldern. AFFÄRER OCH RESTAURANGER: Närhet till Vällingby C, där det mesta man behöver för sina dagliga inköp finns gör att de flesta väljer att göra inköpen där, eller i något närliggande område.

Joana Demir - Mäklare Vällingby / Hässelby / Nälsta

Storlek:

3 rum

Boarea:

69 kvm

Avgift:

4 020 kr

Slutbud:

2 560 000 kr (37 101 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Joana Demir

Joana Demir

08-400 22 440 · 0768-99 07 44


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter