Vittangigatan 45

Vällingby Centrum / Stockholm kommun
2 560 000 kr
  • 3 rum
  • 69 kvm

Smakfullt renoverad 3:a. Balkong med fantastisk vy över området och föreningens grönskande trädgård!

Hjärtligt välkommen till en mycket fin 3:a med ett härligt och fritt läge! Här bor ni mycket centralt nära fina grönområden, bra kommunikationer och stort serviceutbud. Mycket fin och ljus lägenhet, optimalt planerad med stora härliga rum som ger generösa sällskapsytor. Fönster som ger ett vackert ljusinsläpp. Innanför lägenhetsentrén möter en ljus och välkomnande hall med vacker vy mot vardagsrum. Inbjudande hall med gott om plats för all tänkbar hallmöblering som exempelvis hatthylla och inbyggda garderober med gott om förvaringsmöjligheter. Stilfullt och modernt kök med plats för matbord som rymmer 4-6 personer. Gott om förvaringsmöjlighet och goda arbetsytor. Maskinell utrustning i rostfritt. Rymligt och ljust vardagsrum med trevlig och möblerbar balkong med härlig vy över området och föreningens grönskande trädgård. De stora och lättmöblerade sovrummen rymmer b.la. dubbelsäng och det finns även plats för exempelvis byrå eller skrivbord samt garderober. Det helkaklade badrummet är stambytt år 2002 och erbjuder ett badkar, tvättställ med kommod och spegelskåp samt spotlights. Förberett för tvättmaskin för dig som önskar sätta in det. Lägenheten renoverades 2015 med vacker ekparkett och vitmålade väggar. Detta är ett hem att trivas i och som bör upplevas!

Brf Vällingbypennan är populär och välskött bostadsrättsförening med stabil ekonomi och flertalet stora renoveringar gjorda. Till lägenheten hör även ett rymligt förråd samt ett mindre matkällarförråd.

Optimalt och centralt läge. Bostaden är beläget intill det moderna Vällingby Centrum med bra shopping, biograf och ett flertal butiker, caféer och restauranger. Mycket bra kommunikationer med flertal busslinjer och tunnelbana. För den som önskar finns det gott om idrottsplatser i närområde, vackra omgivningar och fina promenadstråk samt de trevliga Nälsta- och Vällingbybaden och Mälaren med dess vackra omgivningar och fina promenadstråk.

Joana Demir - Mäklare Vällingby / Hässelby / Nälsta

Storlek:

3 rum

Boarea:

69 kvm

Avgift:

4 020 kr

Slutbud:

2 560 000 kr (37 101 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Joana Demir

Joana Demir

08-400 22 440 · 0768-99 07 44


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter