Alströmergatan 4, 4tr

Stockholm kommun
9 650 000 kr
  • 4 rum
  • 116 kvm

Oslagbar 4:a mitt på Kungsholmen med tre terrasser om 12,16 och 20 kvm

Fantastisk 4:a med tre enastående terrasser/balkonger om 12, 16 och 20 kvm mitt på centrala Kungsholmen. Härlig våning belägen högst upp i huset med vindsvåningskänsla. Lägenheten är ytterst välplanerad med genomgående planlösning och tillgång till tre terrasser/balkonger via fem olika utgångar. Den präglas av många fönster i två väderstreck och har ett fantastiskt ljus tack vare lägenhetens placering i huset.

De tre stora och möblerbara terrasserna är unika och lägenheten är förmodligen en av få i sitt slag på Kungsholmen. Samtliga tre har gott om plats för bord, stolar och planteringar. En lyx att kunna skifta mellan olika väderstreck på dagen och njuta av både lugnet och livet utanför.
Det är genomgående stilrena materialval, stora trivselytor och en perfekt planlösning både för familjen, villaägaren och för den som önskar bo med ett av Stockholms bästa lägen.

Våningen ligger högst upp i huset med ett ostört läge på fjärde våningen i ett stiligt hus som byggdes 1913. Föreningen bildades 2001 och har en stabil ekonomi med endast 2 948 kr/kvm i lån och de äger marken. Månadsavgifterna år låga och föreningen har 2 hyresrätter kvar som kan anses som dolt kapital samt 4 kommersiella lokaler (samtliga uthyrda). Det finns cykelrum och tvättstuga samt en trevlig gemensam gård. Läget är perfekt, med både service och kommunikationer runt hörnet. Hiss finns i huset.

Här bor du i trevliga kvarter med direkt närhet till vackra Mälaren. Detta är ett område som erbjuder allt du önskar i din närhet och fastigheten är placerad precis i närheten av all kommunikation och service. Karlbergskanalen ligger precis i närheten med en perfekt kombination av bad och båtliv med badbryggor, parkområde och promenadstråk. I kvarteren finns det trevliga butiker, bra restauranger, caféer, bageri, träningscenter, service och shopping. Stora parkområden breder ut sig i närheten av bostaden med en kort promenad till populära Karlberg, Rålambshovsparken och Norr Mälarstrand. På andra sidan St: Eriksbron finns attraktiva och mingelvänliga Rörstrandsgatan som erbjuder ett stort utbud av mycket trevliga restauranger och caféer. Längre upp på gatan finns det franska bageriet caféet Les Petits boudins och i kvarteret finns populära italienska glassbaren Fryst. Endast en kort promenad till populära Västermalmsgallerian som har ett bra utbud av både service, mat och shopping. Lägenheten har ett fantastiskt läge ur kommunikationssynpunkt med bara några minuters promenad till gröna och blå T-bane linjerna och endast någon minuts promenad till busshållplatser som trafikeras av stomlinjebussarna 1, 3 och 4 samt ett flertal andra bussar.

Varmt välkomna på visning!

Daniella Töre - Mäklare Kungsholmen

Storlek:

4 rum

Boarea:

116 kvm

Avgift:

4 738 kr

Slutbud:

9 650 000 kr (83 190 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Daniella Töre

Daniella Töre

0708-67 70 27


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig

Bilder

Planritning

HitCounter