Vasavägen 26

Solna Råsunda / Solna kommun
1 600 000 kr
  • 1 rum
  • 15 kvm

Mysig 1:a i Solnas bästa läge!

Varmt välkommen till Vasavägen 26, även känt som villahuset! Här bor ni i ett lugnt område mitt i hjärtat av Solna med närhet till det mesta. Härifrån når du Mall of Scandinavia och Friends Arena med en kort promenad. Det finns gott om kommunikationer i form av pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och buss. Använder du bil så har du nära till E4 och E18, det finns dessutom en parkeringsplats ledig att hyra!

Denna 1:a passar perfekt för förstagångsköpare eller den som letar efter en övernattningslägenhet i centralt läge. Du välkomnas av en egen ingång med en egen trappuppgång, samt en mysig uteplats med eftermiddagssol som används av lägenhetens ägare! Detta utrymme kan med glädje avnjutas vår- och sommarkvällar! Allrummet är kärnan i lägenheten med utrymme för diverse önskvärd möblering. För dig som uppskattar tid för matlagning finns ett praktiskt kök, och badrummet är väldigt fräscht och rymligt. I lägenheten finns det även stora inbyggda garderober som ger gott om förvaringsutrymme

Villahuset är välrenoverat från grunden både inomhus och utomhus till en betydligt högre standard. Förutom tidigare renoveringar har tak samt fasad bytts ut 2017 plus tilläggsisolering av fasaden. Det nyrenoverade trapphuset från 30-talet ger ett smakfullt intryck. Trädgården med hallonbuskar, plommonträd och äppelträd har trevliga uteplatser för grillning. Privata parkeringsplatser finns att hyra.

Varmt välkommen in i Villahuset anno 1930.

Lawan Farag - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

1 rum

Boarea:

15 kvm

Avgift:

1 276 kr

Slutbud:

1 600 000 kr (106 667 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Lawan Farag

Lawan Farag

0735-18 03 22


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter