Vasavägen 26

Vasavägen 26

Solna Råsunda / Solna kommun
1 395 000 kr
  • 1 rum
  • 15 kvm
Anmäl intresse

Mysig 1:a i Solnas bästa läge!

Varmt välkommen till Vasavägen 26, även känt som villahuset! Här bor ni i ett lugnt område mitt i hjärtat av Solna med närhet till det mesta. Härifrån når du Mall of Scandinavia och Friends Arena med en kort promenad. Det finns gott om kommunikationer i form av pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och buss. Använder du bil så har du nära till E4 och E18, det finns dessutom en parkeringsplats ledig att hyra!

Denna 1:a passar perfekt för förstagångsköpare eller den som letar efter en övernattningslägenhet i centralt läge. Du välkomnas av en egen ingång med en egen trappuppgång, samt en mysig uteplats med eftermiddagssol som används av lägenhetens ägare! Detta utrymme kan med glädje avnjutas vår- och sommarkvällar! Allrummet är kärnan i lägenheten med utrymme för diverse önskvärd möblering. För dig som uppskattar tid för matlagning finns ett praktiskt kök, och badrummet är väldigt fräscht och rymligt. I lägenheten finns det även stora inbyggda garderober som ger gott om förvaringsutrymme

Villahuset är välrenoverat från grunden både inomhus och utomhus till en betydligt högre standard. Förutom tidigare renoveringar har tak samt fasad bytts ut 2017 plus tilläggsisolering av fasaden. Det nyrenoverade trapphuset från 30-talet ger ett smakfullt intryck. Trädgården med hallonbuskar, plommonträd och äppelträd har trevliga uteplatser för grillning. Privata parkeringsplatser finns att hyra.

Varmt välkommen in i Villahuset anno 1930.

Lawan Farag - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

1 rum

Boarea:

15 kvm

Avgift:

1 276 kr

Pris:

(93 000 kr/kvm) 1 395 000 kr

Aktuellt bud:

1 580 000 kr (105 333 kr/kvm)

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Vasavägen 26, Solna Råsunda.

HitCounter