Norrskensbacken 32

Botkyrka Tullinge / Botkyrka kommun
2 700 000 kr
  • 4 Rum
  • 102 kvm

Perfekt för barnfamiljen!

Frihetskänslan att äga ett sitt eget radhus slår det mesta! Men...det finns ett alternativ som bättre, att äga sitt eget radhus som är en del av en hälsosam och ekonomisk stark bostadsrättsförening. På detta sätt kan du fokusera på att bara bo och trivas, låta någon annan ta ansvar för oväntade utgifter och tråkiga kostnader.
Radhuset har en underbar tomt och ett fantastiskt läge i området med närhet till kommunikationer och natur.
För dig som ställer höga krav på ditt boende så har du äntligen hittat rätt!

Huset har en charm som är svårslagen med stilrena materialval och med sin soldränkta tomt! Huset genomsyras av de fina enhetliga golven och de ljusa smakfullt målade ytskikten.

Du välkomnas av en underbar altan. Den ultimata platsen att avnjuta morgonkaffet på. Här finns även gott om plats att parkera barnvagnar och cyklar!

Väl inne i fastigheten så slås du direkt av de stora öppna ytorna med mycket ljus som strömmar in från de två väderstrecken. Här i hallen finns det gott om förvaringsmöjligheter för kläder och skor. Ett väl genomtänkt formspråk bidrar till en exklusiv touch som genomsyrar huset.

I köket finns det mycket plats och förvaring utan att tumma på designen. Här finns också en trevlig matplats med utsikt ut över terrassen och området.

Båda badrummen håller hög standard och är kaklade med dusch eller badmöjlighet!

I husets hjärta vardagsrummet har har du härlig sol som strålar in genom fönstren och ger bostaden extra rymd. Detta är ett stort och socialt rum med plats för allt man kan tänkas behöva såsom soffa, tv, bord, bokhylla, mediaenheter etc. Det finns även ett fint sovrum som man når från vardagsrummet.

Trädgården erbjuder en härlig terass med plats för växtlighet! På tomten finns plats för solstolar, grill, plaskbassäng för barnen och avslappnat umgänge.

På nedre plan har du två stora sovrum varav ett med egen utgång till trädgården. Här finns även ett allrum, tvättstuga, badrum och en klädkammare.

Ja, som ni ser ovan är detta en bostad med många fördelar och som ska avnjutas på plats!

Har ni några ytterligare funderingar tveka inte att kontakta mäklare,

Ser fram emot att ses på visningen
Varmt välkomna

PS. Självklart ingår bredbandet och en garageplats i avgiften

Simon Strand - Mäklare Huddinge

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

102 kvm

Avgift:

7 034 kr

Slutbud:

2 700 000 kr (26 471 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Simon Strand

Simon Strand

0708-99 79 40


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter