Armégatan 29, vån 6

Armégatan 29, vån 6

Solna / Västra Skogen / Solna kommun
3 895 000 kr
  • 3 rum
  • 79 kvm
Anmäl intresse

Väldisponerad och fräsch 3:a högt upp i huset!

Med ett insynsskyddat läge på en populär adress finner Ni denna välplanerade och generösa 3:a med genomgående hög standard. Lägenheten bjuder på en stor balkong med grönskande utsikt. Dessutom finns garage i huset, utmärkta kommunikationer med ca 300 meter till t-banan Västra skogen och direkt närhet till härliga promenadstråk med badmöjligheter. Bostaden erbjuder ljusa och luftiga utrymmen med en social och välplanerad planlösning. Stilsäkert kök i ljusa nyanser med en matplats vid stort och härligt fönsterparti som bjuder på ett rikligt ljusflöde. Vardagsrummet ligger med delvis öppen planlösning mot köket vilket bidrar till en härlig rymd. Vardagsrummet är lättmöblerat och även här erbjuds ett härligt ljusflöde från de stora fönsterpartierna. Från vardagsrummet når Ni bostadens trevliga och stora balkong i ett insynsskyddat läge med grönskan som granne. Utöver detta erbjuds två rofyllda sovrum, ett rymligt och modernt badrum med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare.

På Armégatan får du ett boende med ett eftertraktat läge. I närheten finner du vackra promenadstråk längs Ulvsundasjön, utomhusbad, 4H-gård, mysiga caféer, ridskola och Pampas Marina. Fortsätt längs vattnet förbi Pampas Marina och Karlbergs slott, så är du med cykel inne i stan på endast 10 minuter. Samtidigt har du Huvudstagatan runt hörnet där du promenerar förbi flertalet caféer, restauranger samt små butiker på din väg ner mot Solna Centrum.

Här bor du med fantastiska kommunikationsmöjligheter! T-banan Västra skogen med två linjer ligger ca 300 meter bort och tar dig till Stockholms Central på 6 minuter. Här finner du även mataffär, restaurang och apotek. Med bilen når du Essingeleden på två minuter. I närområdet finns även sju förskolor och fem grundskolor. En helt ny kommunal grundskola ska byggas i Huvudsta. Skolan får plats för mellan 700 och 900 st elever och ska stå klar redan 2021.

Varmt välkommen på visning!

Patrik Barej - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

3 rum

Boarea:

79 kvm

Avgift:

4 638 kr

Visning:

Söndag 25/8 Kl. 12:00-12:45Måndag 26/8 Kl. 11:00-11:30Måndag 26/8 Kl. 18:00-18:30

Pris:

(49 304 kr/kvm) 3 895 000 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Ansvarig mäklare

Patrik Barej

Patrik Barej

0708-67 70 30


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Armégatan 29, vån 6, Solna / Västra Skogen.

HitCounter