Svalgränd 5

Sundbyberg kommun
2 950 000 kr
  • 2 rum
  • 51 kvm

Fin tvårummare i vacker fastighet! Belägen i centrala Sundbyberg!

Välkommen till denna fina tvårummare med ett optimalt läge i Sundbyberg!

Direkt när ni kliver in genom ytterdörren får ni en trevlig känsla av ett stilfullt och modernt hem. Genomgående i lägenheten är det ljusa väggar, generös takhöjd och mycket goda förvaringsmöjligheter. Ett väl tilltaget sovrum med en rogivande känsla mot innergård och ett härligt ljusinsläpp från fönster med fina spröjsdetaljer. Köket finner ni via en passage från hallen till vardagsrummet vilket ger bostaden en alldeles lagom öppen planlösning. Köket är stilrent och arbetsvänligt med bra arbetsytor och gott om maskinell utrusning. Stort vardagsrum med plats för soffa, tv möbler och matgrupp. Lägenhetens badrum är generös till ytan samt helkaklat och smakfullt inrett. Här bor ni i en mycket trivsam och populär förening med god ekonomi. Föreningen har en grönskande, lummig och fridfull innergård där solen kan avnjutas under sommarhalvåret!

Lägenheten är registrerad som 1 rok enl lägenhetsförteckningen men disponeras som 2 rok.

Lägenheten har ett attraktivt läge med närhet till allt. Här nås enkelt kommunikationer som tunnelbana (Duvbo och Sundbybergs centrum), pendeltåg, tvärbana och bussar går precis utanför runt knuten. För den som gillar naturen och att motionera så ligger de populära sjöarna Råstasjön och Lötsjön endast några minuters promenad iväg. Med närhet till Sundbybergs centrum och Signalfabriken finns ett rikt utbud av butiker, service, restauranger och caféer. För den shoppingsugna finns flera stora köpcentrum att åka till så som Bromma Blocks, Mall of Scandinavia m fl.

Sundbyberg är väl känt för sina fina parker och från lägenheten finns såväl Tornparken och den vackra Marabouparken inom nära räckhåll.

Välkommen på visning!

Michelle Colegate - Mäklare Sundbyberg

Storlek:

2 rum

Boarea:

51 kvm

Avgift:

2 706 kr

Slutbud:

2 950 000 kr (57 843 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Michelle Colegate

Michelle Colegate

0708-99 79 01


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter