Sköndalsvägen 90, 3tr

Farsta Sköndal / Stockholm kommun
2 450 000 kr
  • 2 rum
  • 63.5 kvm

Högt upp, hemtrevliga rymliga ytor med fint ljusinsläpp

Välkommen till en högt belägen 2:a med härlig utsikt mot söder i insynsskyddat läge. Smakfullt öppna renoverade ytor. Fint ljusinsläpp och utsikt från lägenhetens stora fönster bidrar till hög mysfaktor. Rymligt sovrum med gott om plats. Balkong i bäst solläge med eftermiddags- och kvällssol (möjlighet till att glasa in). Badrum med tvättmaskin. Utrustat med Säkerhetsdörr. Centralt läge i hus med hiss.

Här bor ni i utmärkt läge i grönskande och lummiga Sköndal med riktig småstadskänsla. Utanför porten erbjuds utmärkta kommunikationer med busshållplats som trafikerar Gullmarsplan, Farsta centrum, Skarpnäck samt Hökarängen. På gångavstånd finner ni även Sköndals centrum med livsmedelsbutik, bank, apotek, bibliotek, frisör, läkarmottagning m.m. Sköndal gränsar till Nackareservatet med ett stort utbud av friluftsliv och naturupplevelser. För sol och bad fantasten ligger både Drevviken och Flatenbadet. Vid Drevviken finns det även en utomhuspool, handikappsbad och ett utomhusgym.

Reseinformation
Buss 182 tar dig till Hökarängen på cirka 5 minuter.
Buss 181 går till Skarpnäck på cirka 10 minuter. Till Farsta centrum cirka 10 minuter.
Buss 188 till Gullmarsplan går dygnet runt och tar cirka 12 minuter.

På gångavstånd finner ni även Sköndals centrum med livsmedelsbutik, Notars mäklarkontor, bank, apotek, bibliotek, frisör, restauranger och läkarmottagning. Precis utanför porten finns busshållsplatsen där buss till Gullmarsplan avgår ca var 15:e minut. Även direkt närhet till Drevviken med både badplats och mysiga promenadstråk.

Sköndal har två skolor för årskurs 0-6, Sköndalsskolan och Sandåkraskolan och i Norra Sköndal finns även Thoren Framtid för årskurs F-9. I området finns dessutom flera kommunala och öppna förskolor.

Sköndal gränsar till Nackareservatet med ett stort utbud av friluftsliv och naturupplevelser. För sol och bad fantasten ligger både Söderbysjön och Flatenbadet. Här finns det även en utomhuspool och ett utomhusgym.

Sköndal ligger i Stockholms kommun ca 1 mil söder om Stockholm city. På 50-talet byggdes ett större småstugeområde här och idag har området vuxit till ca 7000 invånare. Här bor man nära storstaden men ändå lugnt och nära naturen.

Varmt välkommen på visning!

Robin Ström - Mäklare Farsta / Sköndal

Storlek:

2 rum

Boarea:

63.5 kvm

Avgift:

3 578 kr

Slutbud:

2 450 000 kr (38 583 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Robin Ström

Robin Ström

08-400 29 602 · 0709-99 79 29


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Lovisa Fast

Lovisa Fast

0708-99 48 05


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

HitCounter