Ringvägen 151A, 2 tr

Katarina/Sofia / Stockholm kommun
2 900 000 kr
  • 1 rum
  • 34 kvm

Charmig och välplanerad etta med balkong mot gård. Stabil förening i hjärtat av Söder!

Välkommen till denna mycket charmiga och välplanerade etta med stor balkong in mot gård. Belägen på Södermalm med ett populärt läge vid SoFo:s heta kvarter och Årstavikens rika utbud av promenad- och löparstråk längs vattnet.

I lägenheten infinner sig en härlig känsla av lugn, öppenhet och härligt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna. Stort allrum där möbleringsmöjligheterna är många, plats finns för både soffgrupp, TV-möbel samt komfortabel säng. Utgång till den stora balkongen finner man här. I anslutning ligger det charmiga köket med goda arbetsytor och förvaringsutrymmen samt matplats. Stilrent badrum med ljust kakel och mörkt klinkergolv, utrustat med wc, badkar och kommod. Lägenheten har genomgående fina ytskikt och ett fint parkettgolv.

Stor och stabil föreningen som dessutom har 29 garageplatser som de hyr ut samt två lokaler som ger bra externa intäkter.

Området kryllar av restauranger, caféer och trevliga småbutiker. Med endast ett par minuter från Nytorgets puls samt närheten till Årstaviken och Vitabergsparken har man gott om valmöjligheter. Väldigt bra kommunikationer i form av bussar samt en kort promenad till Skanstulls tunnelbanestation. Här finner du även Ringens centrum som har allt man behöver.

Välkommen på visning! För mer information vänligen kontakta mig eller gå in på http://www.notar.se

Ludvig Carlsson - Mäklare Södermalm / Katarina / Sofia

Storlek:

1 rum

Boarea:

34 kvm

Avgift:

1 965 kr

Slutbud:

2 900 000 kr (85 294 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Ludvig Carlsson

Ludvig Carlsson

08-556 966 00 · 0709-99 79 82


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter