Ormbergsvägen 9, 2tr

Gröndal / Stockholm kommun
Kommande bostad
  • 2.5 Rum
  • 57 kvm
Anmäl intresse

Stilfull interiör & fransk balkong!

I en ombyggd industrifastighet från 40-talet ligger denna ljusa och smakfulla tvåa med modern öppen planlösning, stilfulla materialval och fransk balkong!

Lägenheten präglas av ett rikligt ljusinsläpp och en underbar atmosfär tack vare fönsterpartier i gavelläge i kombination med den generösa takhöjden och moderna öppna planlösningen. Bostadens disponering bjuder på generösa och sociala sällskapsytor, sovrum med plats för dubbelsäng, goda förvaringsmöjligheter, badrum med tvättdel, praktisk alkov samt en härlig fransk balkong. Interiören är genomgående stilfullt med eleganta parkett- och klinkergolv, stambytt kaklat badrum med golvvärme & stilrent kök med sobra kulörer och full maskinpark.

Stabil och välskött förening med gästlägenhet, garage m.m!

Gröndal är som en gemytlig småstad precis utanför tullarna. Runt husknuten finns det gott om mysiga promenadstråk och badmöjligheter för den badsugne både strax nedanför huset, i Mälaren, och även i Trekanten en bit bort där det även finns kiosk och faciliteter, där du kan åka skridskor på vintern. Inom promenadavstånd ligger även Vinterviken med klippbad, marina och caféer. Ca 200 meter från bostaden finns Gröndals båtklubb med charmig hamnmiljö & möjlighet till båtplats. Ett stenkast från lägenheten ligger Sannadalsparken med klätterställning, gungor, sandlåda m.m. Bredvid denna finns mataffärer, restauranger, bibliotek, bageri, florist och mycket mer. Ett brett utbud av skolor och dagis finns inom promenadavstånd för barn i alla åldrar. Kommunikationerna är mycket goda med ett antal bussar samt Tvärbana till Liljeholmen och Alvik/Solna. Väl där finns det kompletterande bussar, t-bana, fyra mataffärer och galleria med 90 butiker & en mängd övrig service.

Varmt välkommen!

Nicklas Talvitie - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

2.5 Rum

BOAREA:

57 kvm

Avgift:

3 340 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Extra kontaktperson

Henric Wickholm Pernäng

Henric Wickholm Pernäng

0708-99 27 63


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Ormbergsvägen 9, 2tr Gröndal

HitCounter